Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm zwarte wanden

Productnummer: DE11212 Inclusief beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Zwarte wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Levertijd ca. 3-4 weken

€ 2.428,95 Per stuk incl. BTW

* Gebruik de kortingscode ZONNESTEKEL23 in je winkelwagen

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 51,62 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 2.428,95 Standaardproduct Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm zwarte wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm zwarte wanden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Inclusief opbouwtekening en materiaallijst
  • A-kwaliteit en kernvrij hout
  • U zaagt zelf alles op maat
  • Voor de handige klusser

Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm zwarte wanden

Doe het zelf overkapping Wezep met zwarte wanden van geschaafd lariks douglas is laag in de prijs, wel dient u balken en profielen zelf op maat te zagen. Een bouwtekening en bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. U dient wel rekening te houden met een langere opbouwtijd en enige kluservaring is een pre. Wilt u sneller werken? Kies dan onze prefab voorgezaagde modellen Oslo, Bergen of Hamar.

Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest trendy naaldhoutsoorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Lariks/douglas is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met een stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en vergrijst. U kunt kiezen voor het doe-het-zelf of het modulaire systeem, of natuurlijk geheel naar eigen wens compleet alles zelf bedenken.

Verder kijken: overkapping ca 5x4 meter

blokhut ca 5x4 meter

Afmetingen

Deze Doe het zelf Overkapping Wezep is gemaakt van zwart onbehandeld Lariks Douglas. De Wezep overkapping is 500 cm breed, 370 cm diep en 262 cm hoog. Dit buitenverblijf is ideaal om te als overkapping van een zithoek te gebruiken of om bijvoorbeeld uw fiets of uw atuo onder te parkeren.

Dakbedekking

Doe-het-zelf overkapping Wezep wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Meegeleverd

Deze doe het zelf overkapping wordt inclusief tekeningen, beslag en materiaallijst met standaard lengtes die u zelf op maat maakt geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten van deze overkapping of de extra opties van dit product.

Het Lariks Douglas hout van deze overkapping is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een tuinverblijf van A-kwaliteit. De staanders zijn 14.5 x 14.5 cm groot. Ook leveren wij schuine schoren standaard bij deze set. De potdekselplanken zijn aan 1 zijde geschaafd en aan de schuine zijde fijnbezaagd.

Blanke wanden

Doe het zelf overkapping met plat dak Wezep is tevens verkrijgbaar met blanke wanden.

Bestel deze doe het zelf Overkapping Wezep hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige overkapping in uw tuin. 

Dit product valt onder de categorie: overkapping 5x3, overkapping 5x4, blokhut 5x3, blokhut 5x4

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschaafd DIY Wezep Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm zwarte wanden Inclusief beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Zwarte wanden
€ 2.428,95 Per stuk incl. BTW