Houten aanbouw frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 cm houten frame

Productnummer: NZ13025-3700-5000-antraciet   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.379,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 cm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 11 x 11 cm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 370 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 cm houten frame

Bouw met dit complete pakket een Lariks Douglas aanbouw frame van mooi design met Nesling antraciet kleur schaduwdoek. Het pakket is voorzien van al het hout voor het frame op maat gezaagd en inclusief antraciet schaduwdoek. Het Nesling Doek is vrij groot met een lengte van 5 meter en een breedte van 3.7 meter bedekt u een groot gedeelte van uw tuin met schaduw waar u lekker kan loungen op een hete zomerdag. U bevestigd het frame aan het huis waardoor het doek een veranda functie krijgt. Het antraciete doek blokkeert 90% van alle UV straling, en bij plaatsing boven een raam blijft het ook koeler in huis. Het ideale aan dit doek is dat hij ook eenvoudig open en dicht gaat. 

Lariks Douglas

Het frame bestaat uit hoogwaardig kwaliteit Lariks Douglas hout dat bekend staat als een zeer betrouwbaar constructie materiaal. Veranker de palen ca. 50 cm in de grond. De 4 robuuste palen van 11 x 11 x 300 cm zijn de staanders die het frame en het schaduwdoek dragen. De liggers kunnen door middel van Nesling hoek elementen aan de staanders worden bevestigd. En de liggers weer aan het huis met Nesling muur elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat het Lariks Douglas hout perfect op elkaar aansluit voor een robuust resultaat. Nesling heeft ook nog speciale vloer elementen om de staanders te verankeren, deze zijn niet inclusief. De binnenmaat is 380B x 500L en de buitenmaat is 402B x 511L. 

Nesling elementen

Alle Nesling elementen zijn behandeld met een zwarte poeder coating. Wanneer staal een poedercoating krijgt, gaat het langer mee dan gewoon staal en is het beter bestendig tegen alle weersomstandigheden. 

Deze Nesling Pergola’s zijn in verschillende lengte en breedte maten te verkrijgen. Ook zijn er naast deze muur modellen ook losstaande Nesling schaduwdoek sets te verkrijgen. Heeft u liever een zandkleurig doek? Die hebben wij ook.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling aanbouw frame extra lang Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 370 x 500 cm met Harmonicadoek antraciet en 11x11 cm Lariks Douglas   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling
€ 1.379,00 per stuk incl. btw