Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13014-2900-4000-zandkleur   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Harmonicadoek Zand Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 829,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Wilt u graag een stuk schaduw in uw tuin creëren om tijdens de hete zomerdagen lekker te kunnen loungen? De schaduwdoeken van Nesling houden maar liefst 90% van alle UV straling tegen en voorzien u van een koele loungeplek. Het Nesling schaduwdoek met zandkleur heeft een afmeting van 290B x 400L cm. Dit is een vrij groot frame voor wanneer u een lang terras heeft. Deze doeken worden geleverd met een stevig frame waarbij al het Lariks Douglas hout op maat gezaagd is. Daarmee is u veel werk uit handen genomen. Het harmonicadoek van Nesling is in- en uitschuifbaar zodat u ook nog van de zon kan genieten. 

Maten

Het Lariks Douglas frame heeft een binnenmaat van 300B x 400L en een buitenmaat van 317B x 409L. Het doek zelf is 290 cm breed en 400 cm lang. Met een afmeting van 85x85x3000 mm heeft u robuuste staanders die u voor optimale stevigheid 50 cm in de grond plaatst. Is dit niet mogelijk? Bestel dan de Nesling pergola vloer elementen.

Deze Nesling muur aanbouw set bevat 2 staanders, 3 liggers, schuine schoren, hoek elementen, muur elementen en een zandkleur schaduwdoek. Tevens zijn alle bouten en schroeven meegeleverd. De speciale Nesling elementen zijn van gepoedercoat staal en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

Nesling Kit

Deze element kits zorgen niet alleen voor een strak uiterlijk van het frame, maar ook voor stevigheid. Zo bevestigd u de liggers perfect op de staanders met de hoekelementen en de liggers aan de muur met de muurelementen. Het frame blijft zo goed staan en laat u jarenlang genieten van het schaduwdoek. 

Bij ons vindt u de Nesling schaduwdoeken in alle maten en kleuren. Deze worden overal in Nederland en België bij u aan de deur geleverd!
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 290 x 400 cm met Harmonicadoek Zand kleur en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Harmonicadoek Zand Nesling
€ 829,00 Per stuk incl. btw