Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 11 x 11 mm houten frame

Productnummer: NZ13018-3700-3700-zandkleur   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling

Afwijkende levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.118,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 11 x 11 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 11 x 11 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 11 x 11 mm houten frame

Creëer uw eigen koele plekje in de tuin met deze schaduwdoek set van Nesling. Het frame bevestigd u aan het huis waardoor er een Pergola ontstaat. Hierin plaatst u het Nesling harmonicadoek die handig open en dicht kan door middel van het schuifsysteem. Het schaduwdoek is 370 cm breed en 370 cm lang en heeft een zandkleur. Zo heeft u een mooi vierkant oppervlak in uw tuin bedekt met schaduw. Tevens is dit de grootste maat van dit model schaduwdoek sets. Het doek zorgt niet alleen voor schaduw, maar blokkeert ook nog eens 90% van alle UV straling

Lariks Douglas

Dit op maat gezaagde pakket wordt met extra dikke Lariks Douglas staanders geleverd. De staanders zijn elk 11 cm breed, 11 cm dik en 3 meter lang. Houd er rekening mee dat de staanders een halve meter moeten ingegraven worden zodat het een sterk geheel wordt. Lariks Douglas is een houtsoort dat eerst gebeitst of in de teer gezet moet worden voordat het de grond in gaat. Ook de liggers en schoren worden op maat gezaagd geleverd inclusief alle bouten, schroeven en moeren. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om de Nesling vloerelementen mee te bestellen om de staanders te verankeren.

Het schaduwdoek heeft zelf een afmeting van 370B x 370L cm. De binnenmaat van het frame is 380B x 380L en de buitenmaat is 402B x 391L.

Nesling elementen

Met een Nesling frame haalt u optimaal gemak in huis. Het frame bevestigd u aan de muur met de speciaal gemaakt Nesling muur element kit. Hier plaatst u de liggers in en deze liggers bevestigt u weer op staanders met de hiervoor speciaal gemaakt hoek elementen ook van Nesling.

Deze hoek- en muurelementen van Nesling zijn van gepoedercoat staal. Dit is een behandeling die ervoor zorgt dat het staal beter beschermt is tegen invloeden vanuit de natuur.

Opties

Nesling heeft meerdere modellen schaduwdoeken met frame dus mocht u op zoek zijn naar een andere maat? Ook die vindt u bij ons.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 370 x 370 cm met Harmonicadoek Zand kleur en 11x11 mm Lariks Douglas   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling
€ 1.118,95 per stuk incl. btw