Logo Gadero
service

Sleuf Betonpaal Wit/Grijs Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat en stapelrabat

Productnummer
DE40001-10-10-2750T
Wit/Grijs Beton
Gleuf Sponningmaat 30 mm
Geschikt voor blokhutprofielen / stapelrabat
model_sleufpaal_beton_wit_grijs_zaan_betonpaal_met_sponning
model_sleufpaal_wit_grijs_1
model_sleufpaal_zaan_tekening_2
model_schermafbeelding_2020_09_10_om_090831
model_eindresultaat_sleufpaal
model_schutting_beton_sleufpaal_onderplaat
model_schutting_sleufpaal_beton_red_class_wood
model_sleufpaal_beton_stapelrabat_1
Per stuk,vanaf

37,95

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
275 cm
Materiaalsoort
Beton
Kies afmetingen
222 stuks
44,95
1480 stuks
37,95
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Sponning voor 28 mm blokhutprofielen

 • Glad gemaakt en verichte betonpaal met sleuf

 • Zeer duurzaam en sterk

 • Lage prijs (antraciet sleufpalen zijn iets duurder)

 • Bij 10x10 cm dikte is geen hoekpaal en driesprongpaal variant mogelijk

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Product type
Betonpalen
Kleur
Grijs
Lengte
275 cm
Dikte
10 cm

Sleuf Betonpaal Wit/Grijs Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat en stapelrabat

Voor een onderhoudsvrije schutting gebruikt u deze grijs witte sleufpalen. Deze betonnen palen hebben een sleuf van 30 x 201 cm lang. Deze sleufpalen zijn geschikt om tuinschermen in te schuiven, maar ook uitermate geschikt voor blokhutprofielen.

Deze beton sleufpaal Zaan is speciaal ontwikkeld voor het stapelen van 28mm dikte blokhutprofielen (in de sleuf van 30 mm breedte) of dubbel rabat. Door de speciale sponning in deze sleufpaal in de kleur wit/grijs van 30mm vult u eenvoudig de betonpaal met of van 180 cm lengte. Deze geven aan beide zijden eenzelfde aanzicht. Deze 10 x 10 x 275 cm sleufpaal beschikt aan de onderkant tevens over een iets breedere sponning van 4.5 cm breed en 26 cm hoog, voor het plaatsen van een gladde standaard onderplaat of een smalle motiefplaat van 26 cm hoogte. Ontdek ook onze complete betonnen gleufpaal sets met stapelrabat.

Stapelrabat planken afwerking bovenkant

Voor de afwerking kunt u de speciaal ontwikkelde U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat gebruiken. Deze U-profielen, gemaakt van stevig verzinkt materiaal, plaatst u bovenop de laatste blokhutprofiel waarmee u de bovenkant van dit beton / hout systeem netjes afwerkt. Deze afdekprofielen zijn vooral bedoeld om de werking van het stapelbare hout te maskeren, dus ze passen vooral bij betonsleufpalen gevuld met houten planken. De toevoeging van een u-profiel zorgt ook voor een goede afwatering, wat de levensduur van het hout verlengt. U vindt deze U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat bij bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Dit type betonpaal wordt geleverd in 2 varianten als zijnde tussen- en eindpaal. De tussenpalen bevatten 2 sleufen en de eindpaal heeft een enkele sleuf, zodat u uw schutting strak afsluit.

 • Sponningsmaat 30 mm, doordat bij tuinschermen (verticaal geplaatst) aan 1 zijde de verticale lamellen nooit helemaal tot de zijkant doorlopen, passen alle schermen in de sponning, dus ook de schermen van 48 mm dikte, kies echter bij voorkeur voor de speciale tuinschermen zonder tussenlatten bij dit model. Zie verwante producten voor populaire schermen bij deze sleufpalen.

 • Lengte sleuf 201 cm. Bij een eindpaal aan 1 zijde en bij een tussenpaal aan weerszijden. Lengte sleuf zonder onderplaat is 173 cm. Dus vullen met 12 stapelrabat planken en eindigen met aluminium afdeklat.

 • Let op bij gebruik 180x180 cm brede schermen ook de 180 cm standaard standaard gladde onderplaat kiezen. Of vul de sleufpalen met voor een strakke dichte wand. U kunt ook kiezen voor vullen met horizontale planken. Zorg dan voor een U-profiel aan de bovenzijde en werk uiterst waterpas. Of ontdek de complete betongleufpaal sets met stapelrabat.

 • De smalle motief rotsmotief en leisteenmotief platen hebben een versmalling aan de zijkanten en passen zo altijd in deze 30 mm sponning van deze gleufpalen in wit - grijs. Kies altijd de 26 cm hoge variant als u een met een motiefplaat van beton wilt beginnen aan de onderkant.

 • Onze 180x180 cm zonder tussenlatten zijn populaire schermen in combinatie met deze sleufpalen. Bestel dan 1 gladde onderplaat per schermdeel mee.

Vullen met stapelrabat 28 mm dikte

Ook gaaf is deze betonnen gleufpalen te vullen met onze lariks douglas of geïmpregneerde blokhutprofielen. Wij raden dan 180 cm lengte te kiezen. Maak een deel helemaal af en ga daarna de volgende paal plaatsen. Werk uiterst waterpas en zorg dat de planken nog kunnen werken, dus niet te strak zitten. Meest gekozen zijn de blokhutprofielen van 180 cm. Ook mogelijk met dubbelrabat, deze hebben een net iets andere look and feel. Begin altijd met onderaan 1 standaard onderplaat (glad) of 1 smalle motiefplaat van 26 cm hoogte.

Vullen met speciale tuinschermen zonder tussenlatten kan ook

Deze betonpaal bevat een 201 cm lange sleuf waar u direct uw 180 of 200 cm hoge schermen zonder tussenlatten in kunt schuiven. Let er wel op dat de sponning een maatvoering van 30 mm betreft en daarmee eigenlijk niet geschikt is voor 3 planks tuinschermen dikker dan 30 mm. In de verwante producten vindt u een aantal speciale tuinschermen zonder tussenlatten die hiervoor geschikt zijn.

Bestel betonpalen met gleuven aan 2 zijkanten (de zogenaamde tussen palen) of eindpalen (met sponning aan 1 zijde) nu voor de beste prijs bij houthandel Gadero.nl.