Logo Gadero
service

Stapelstenen Antraciet 15/23 x 20 x 10 cm per 1.93 m2

Productnummer
GL71239
crack_stack_zwart
crack_stack
Per m2

299,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
15 cm
Breedte
20 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor gebogen borders

  • per 1,93 m2

  • In verschillende kleuren verkrijgbaar

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
15 cm
Breedte
20 cm
Dikte
10 cm

Stapelstenen Antraciet 15/23 x 20 x 10 cm per 1.93 m2

De Stapelstenen in de kleur antraciet zijn betonnen muurelementen die taps toe lopen. Doordat de stenen taps toelopen is er met deze elementen eenvoudig een gebogen muurtje te stapelen. De stenen zijn aan één zijde langer dan de andere zijde. (Zie extra afbeeldingen voor legvoorbeelden.) De muurelementen zijn daarnaast voorzien van speciale ribbels waardoor ze makkelijk op elkaar passen. Zo verschuiven de stapelblokken in het muurtje minder snel. Wij raden aan om de elementen wel aan elkaar te lijmen met de Gardenlux steenlijm zodat het tuinmuurtje goed blijft staan. Verder zijn deze stenen aan de zichtzijde gekloofd. Dit betekent dat een steen, van bijboorbeeld 20 cm breed, in 2 wordt gespleten ofwel gekloofd zodat er twee stenen overblijven met ieder een ruwe en robuuste kant.

De inhoud van een pallet betonnen stapelblokken voor tuinen is: 55 standaardstenen, 40 afdekstenen en 5 hoekstenen.

Met deze Gardenlux Crack & Stack Supreme muurelementen stapelt u zeer eenvoudig een mooie patiomuur, verhoogde border, plantenbak of bijvoorbeeld een vijferafscheiding. De elementen zijn verkrijgbaar in de afmeting: 15/23 x 20 x 10 cm. De lengte van de ene zijde van de steen is 23 cm en de lengte van de andere zijde is 15 cm. (Zie extra afbeeldingen voor meer informatie.) De minimale bestelhoeveelheid voor deze stenen is 1 pallet van 1,93 m2.

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!