Cliff Walling Bruin Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

Productnummer: GL72232   |   Verouderde muurelementen, creëer een nostalgisch tuinmuurtje

€ 4,10 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Cliff Walling Bruin Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

De Cliff Walling stenen in de kleur bruin antraciet zijn gekloofde betonnen muurelementen. De stenen zijn aan de voorzijde gekloofd. Zo komt het natuursteen, wat verwerkt is in het beton, mooi naar voren. De voorzijde heeft hierdoor ook een ruw oppervlak. Daarnaast zijn de stapelblokken ook getrommeld, dit geeft de stenen een verouderde uitstraling. Aan het eind van het productie proces gaan de stapelstenen door een grote centrifugetrommel waarin de stenen kleine beschadigingen oplopen. 

Met deze Gardenlux muurelementen legt u zeer eenvoudig een mooie bloembak, verhoogde border of bijvoorbeeld een vijferafscheiding aan. Ons advies is om de elementen aan elkaar te verlijmen met speciale Gardenlux steenlijm zodat het muurtje stevig blijft staan en de stenen niet kunnen verschuiven. Zie onderstaande video voor leginstructies: 

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
cliffwalling bruin antraciet Cliff Walling Bruin Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm   |   Verouderde muurelementen, creëer een nostalgisch tuinmuurtje Op voorraad
€ 4,10 Per stuk incl. BTW