Betontegel 60plus Soft Finish Nero 60 x 60 x 6 cm POPULAIR

Productnummer: EX70913-Nero   |   Geïmpregneerd & geborsteld   |   Ook geschikt voor de oprit

€ 41,92 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60plus Soft Finish Nero 60 x 60 x 6 cm POPULAIR

  • Tegels zijn verduurzaamd door borstelen (gaatjes verdicht)
  • Geschikt voor oprit, looppad en terras
  • Kleurondersteunend
  • Niet geschikt voor aftrillen

Betontegel 60plus Soft Finish Nero 60 x 60 x 6 cm POPULAIR

De zwarte 60Plus Soft Comfort Nero 60 x 60 x 6 cm van Excluton geeft uw terras een luxe uitstraling. Deze betontegels zijn tijdloos vanwege de kleur. U creëert een strakke en rustige tuin of oprit met onze 60Plus Soft Comfort Nero 60 x 60 x 6 cm. Deze strakke betontegels zijn niet alleen geschikt voor het aanleggen van uw nieuwe terras, maar ook voor uw oprit. De 60Plus Soft Comfort Nero 60 x 60 x 6 cm kunt u niet aantrillen. Door de speciale coating die is aangebracht is uw nieuwe terrastegel onderhoudsvriendelijk. De 60Plus Soft Comfort Nero 60 x 60 x 6 cm is namelijk vuilwerend, neemt minder vocht op en is mos en algenwerend.

Geborstelde en geïmpregneerde terrastegels

Deze Soft Comfort tuintegels van Excluton zijn geborsteld. Dit houdt in dat de toplaag van 60Plus Soft Comfort Nero 30 x 60 x 6 cm extra gedicht is. Na het uitharden zijn de terrastegels met speciale koolstofborstels behandeld. Hierdoor zijn de poriën van de terrastegels dicht gemaakt waardoor ze zijdezacht aanvoelen. Hierdoor kunt u prima op blote voeten over uw nieuwe terras lopen. Om de tegel helemaal af te maken is deze ook nog eens dubbel geïmpregneerd en dus uitermate onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Klustips!

Met onze klustips helpen wij u met de aanleg van uw nieuwe terras of oprit. Lees deze uitgebreide stappenplannen goed door voor u aan de slag gaat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook vind u hiet alle benodigdheden die komen kijken bij uw tuinproject! Denk hierbij aan ophoogzand, voegmortels en drainage.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment Excluton 60Plus of andere betontegels. Zoekt u iets anders dan beton tegels? Wij hebben ook een ruim aanbod keramische tegels en natuursteentegels. Gadero bezorgt binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Bestel vandaag nog!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60plus Soft Comfort Nero 60 x 60 x 6 cm Betontegel 60plus Soft Finish Nero 60 x 60 x 6 cm POPULAIR   |   Geïmpregneerd & geborsteld   |   Ook geschikt voor de oprit Op voorraad
€ 41,92 per m2 incl. BTW