Tuinhuis Amberg 4 Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11283   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.029,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 21,88 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking Puntdak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.029,75 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 4 Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 4 Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Duitse A-Kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 4 Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

Amberg 4 is een tuinhuis met zadeldak en dubbele deuren uit de speciale Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Deze ca. 2,5 x 2,5 m tuinhuis leent zich uitstekens als berging voor het stallen van bijvoorbeeld een grasmaaier, tuingereedschap of fietsen. Deze type 4 is de grootste tuinhuis uit de Amberg serie van Karibu.

Het tuinhuis bestaat in de basis uit 19mm mes en groef profielen van van Scandinavisch vuren en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke steek- / schroefsysteem van Karibu. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 209 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Amberg 4 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 246 cm breed, 246 cm diep en 209 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 242 x 242 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 238 x 238 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van tuinkast Amberg 4 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 272 x 272 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voor- en achterzijde 20 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Tuinhuis Amberg 4 Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Tuinhuis Amberg 4 wordt opbouwd middels 1.9 cm dikke onbehandelde profielen vervaardigd uit A-kwaliteit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (141 x 165 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Hout geschaafd Ja Type/Model Amberg  Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 246 x 246 cm Funderingsmaat 242 x 242 cm Nokhoogte 209 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (139x162) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 15° Dakoppervlak (m²) 7,8 m² Inhoud (m³) 11 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

De Amberg 4 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. Karibu levert standaard gratis geimpregneerde funderingbalken mee. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Tuinhuis Amberg 4 van Karibu wordt geleverd met houten dakplaten en exclusief dakbedekking. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking voor het dak meebestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder rood, groen en zwart.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 4 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit langer zijn.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 246 x 186? Kies dan voor blokhut Amberg 3. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Amberg 4 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Amberg 4 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Amberg 4 Karibu Onbehandeld Sfeer Tuinhuis Amberg 4 Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.029,75 Per stuk incl. BTW