Tuinhuis Askola 3.5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA110616 Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 1.849,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.849,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 3.5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 3.5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 3.5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 211 cm Wanddikte 19mm

Askola 3,5 met overkapping is de nieuwste tuinhuis met berging uit de Woodfeeling collectie van het merk Karibu. Tuinhuis Aksola 3,5 met dakaanbouw is gemaakt van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Het kwalitatieve tuinhuis met overkapping valt onder de blokhut 5x3 meter (circa) modellen.

Afmetingen

De totale afmeting van Askola 3.5 met standaard overkapping is 482 cm breed, 246 cm diep en 211 cm hoog. Systeemhuis Askola 3,5 wordt geleverd met een basis houten berging van 242 x 246 x 211 cm en een basis set met verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed. De basis berging van Askola 3,5 heeft een extra diepte van 29 cm ten opzichte van Askola 3 van Karibu en biedt dus meer ruimte voor het stallen van al uw meubelen, tuingereedschap en dergelijke. 

De basis overkapping van 240 x 217 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

Tuinhuis Askola 3,5 met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De constructie van de berging van Askola 3,5 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Hout geschaafd Ja Type/Model Askola Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 462 x 217 cm Funderingsmaat 238 x 242 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 12,86 m² Inhoud (m³) 11,5 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Extra lange overkapping

Wilt u een langere overkapping bij deze Askola 3,5 tuinhuis? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Askola 3,5 van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis 522 cm.

Wanden voor overkapping

Langer genieten van de overkapping van Askola 3,5? Askola 3,5 met overkapping is nu ook leverbaar met tal van opties voor de wanden van de aanbouw. Kies uit enkel een dichte achterwand of een dichte zij- en achterwand voor de overkapping. Deze wanden zijn voorzowel de overkapping van 240 en 280 cm te bestellen als extra optie (tegen een meerprijs). 

Het is tevens mogelijk om voor de achter- en zijwand te kiezen voor een zogenaamde lammellenwanden. Deze lamellenwanden zorgen wel voor enige beschutting, echter geven deze deels open wanden de aanbouw een modern uiterlijk met veel lichtinval. 

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dikte houten dakplaten. Askola 3,5 met overkapping wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Het dakoverstek van dit houten huisje met dakaanbouw is 13 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkanten en 7 cm aan de achterkant.

Dakgootset Karibu

Voor Askola 3,5 met overkapping is tevens een PVC Dakgootset als extra optie te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete PVC dakgootset is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd inclusief valbuis, verstelbare goothouders en verbindingsmateriaal. Deze set is beschikbaar voorzowel Askola 3,5 met standaard dakaanbouw van 240 cm als voor de extra dakaanbouw van 280 cm.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Houten vloer

Askola 3,5 wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Wilt u een houten vloer in Tuinhuis Askola 3,5? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde massief houten vloer, inclusief ketel geïmpregneerde onderleggers.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak van Karibu is circa 3 weken.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september).

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Askola 3,5 is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Askola 3,5 zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 542 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Askola 5 met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Askola 3,5 met overkapping Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Askola 3,5 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met extra lange overkapping Askola 3.5 met overkapping Tuinhuis Askola 3.5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 211 cm Wanddikte 19mm Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 1.849,95 Per stuk incl. BTW