Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 218 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11259   |   Duitse A-kwaliteit   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 1.279,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.279,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 218 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 218 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 218 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een modern tuinhuisje met overkapping? Schwandorf 5 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd met dakaanbouw van 240 cm die aan beide kanten van het tuinhuisje geplaatst kan worden. De basis houten berging van Schwandorf 5 is een zogenaamd hoek tuinhuis waar de deur schuin in het midden zit. Schwandorf 5 met dakaanbouw van 240 cm van Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem.

Let op! Tuinhuis Schwandorf 5 met overkapping van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis Schwandorf 5 met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Het royale houten tuinhuis Schwandorf 5 met overkapping van Karibu heeft een wanddikte van 19 mm en is 482 cm breed, 246 cm diep en 218 cm hoog. Schwandorf 5 in wordt standaard geleverd met een basis berging van 242 cm breed, 246 cm diep en 218 cm hoog, inclusief sleepdak / overkapping van 240 cm. Daarmee komt de totale breedte van Schwandorf met overkapping uit op 482 cm. Deze tuinhuis valt onder de categorie blokhut 5x3 meter.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Schwandorf
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 462 x 246 cm
Funderingsmaat 238 x 242 cm
Nokhoogte 218 cm
Ramen Geen
Deuren 1 Deur (81,5x175)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 3°
Dakoppervlak (m²) 13 m²
Inhoud (m³) 11 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Vergelijkbare Modellen

Wilt u een langere overkapping bij Schwandorf 5? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Schwandorf 5 van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze onbehandelde tuinhuis van Karibu maar liefst 522 cm.

Langer genieten van het buitenleven in uw tuin? Tuinhuis Schwandorf 5 is nu ook leverbaar met diverse opties voor het bekleden van de wanden van de overkapping. Kies uit enkel een achterwand of een dichte zij- en achterwand voor de overkapping. Deze dichte wanden zij zowel te bestellen voor de standaard verspringend dak van 240 cm, als voor de extra lange overkapping van 280 cm. Deze kunt u eenvoudig bijbestellen als extra optie.

Tuinhuis Schwandorf 5 kan ook zonder overkapping geleverd worden. De Tuinhuis Schwandorf 5 zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 453 x 217? Kies dan voor blokhut Schwandorf 3 met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Schwandorf 5 met overkapping Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Schwandorf 5 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Eenvoudig opbouwen

Deze modern berging met schuine wand voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken voor de basis berging, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). 

Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 5 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Schwandorf 5 is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. De overkapping biedt ruimte voor een kleine loungeset waardoor u heerlijk overdekt van uw tuin kunt genieten.

Duurzaam dakfolie

De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Schwandorf 5 met overkapping is tevens een PVC dakgootset als extra optie te bestellen. De PVC dakgootset voor platte daken is eenvoudig op maat te maken, te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief valbuis en benodigde bevestigingsmateriaal. De PVC dakgootset is leverbaar voor Schwandorf 5 met standaard overkapping van 240 cm als voor de lange overkapping van 280 cm.

Houten Vloer

De basis houten berging van Schwandorf 5 wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De levertijd van Schwandorf 5 van Karibu inclusief overkapping is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Categorie: blokhut 5x3 meter overkapping 5x3 meter

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Schwandorf Karibu met overkapping Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu met overkapping 482 x 246 x 218 cm Wanddikte 19mm   |   Duitse A-kwaliteit   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Op voorraad
€ 1.279,95 Per stuk incl. BTW