Tuinhuis Askola 4 Terragrijs met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA92070   |   Uit te breiden met wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.429,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.429,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 4 Terragrijs met overkapping 542 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 4 Terragrijs met overkapping 542 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Askola 4 Terragrijs met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een tuinhuis met overkapping in een moderne grijze kleur? Tuinhuis Askola 4 met overkapping in de kleur Terragrijs is de nieuwe tuinhuis uit de Askola serie van de Woodfeeling collectie van het merk Karibu. Askola 4 is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout. Askola 4 van Karibu, behandeld met de kleur Terragrijs, biedt door de berging volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De basis open overkapping van 240 cm biedt daarnaast ruimte voor o.a. een kleine loungeset of tafel met stoelen.

Afmetingen

Askola 4 in de kleur Terragrijs wordt standaard geleverd met een basis houten berging van 302 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Door de overkapping met een breedte van 240 cm wordt de totale breedte van deze fraaie combinatie 542 cm. Houten systeemhuis Askola 4 met overkapping heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De vrije doorgangsmaat van de deur betreft 139 x 175 cm.

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Askola 4 met overkapping is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Askola 4 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 4 tuinhuis met overkapping een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Overkapping

Wilt u een langere overkapping bij Askola 4 Terragrijs van Karibu? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Askola 4 van 280 cm. Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 582 cm. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

Achter- en zijwanden

Askola 4 in Terragrijs wordt standaard geleverd zonder dichte achter- en zijwanden voor de aanbouw. Zowel voor de standaard overkapping van 240 cm, als voor de extra lange aanbouw van 280 cm kunt u als extra optie diverse dichte wanden meebestellen (meerprijs). Kies daarbij uit enkel uit een dichte achterwand, of een dichte achterwand en zijwand. Met een Askola 4 met een dichte achter- en zijwand zit u iets meer beschut en geniet u langer van het buitenleven en van uw tuin. Kijk bij de extra opties wanneer u de door u gewenste overkapping wilt uitbreiden met dichte wanden. 

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje met sleepdak beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dakplaten en wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgootset PVC Karibu

Voor het afvoeren van hemelwater biedt Karibu ook complete PVC dakgootset aan. Voor zowel de standaard overkapping van 240 cm als de extra lange overkapping van 280 cm zijn complete dakgootsets van PVC mee te bestellen (meerprijs). De dakgootset worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Houten vloerpakket

Dit fraaie moderne tuinhuis van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in Tuinhuis Askola 4 Terragrijs? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit beton of tegels. 

Levertijd reeds geverfde blokhut

Askola 4 met overkapping van Karibu wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en bevestigingsmaterialen. De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping is circa 3 weken.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Askola Karibu

Askola 4 in Terragrijs is ook onbehandeld leverbaar en zonder dakaanbouw. Op zoek naar andere maten en kleuren van type Askola van Karibu? Dit populaire model tuinhuis wordt in diverse andere maatvoeringen en kleuren als Zijdegrijs en Zandbeige geleverd. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Reeds geverfd Askola 4 Terragrijs met overkapping Karibu Sfeerfoto Tuinhuis Askola 4 Terragrijs met overkapping 542 x 217 x 211 cm   |   Uit te breiden met wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs Ruim op voorraad
€ 1.429,95 per stuk incl. btw