Tuinhuis Askola 5 Terragrijs Karibu 302 x 246 x 211 cm

Productnummer: KA9142   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.299,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 5 Terragrijs Karibu 302 x 246 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 5 Terragrijs Karibu 302 x 246 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Relatief dunne blokhutplanken (19 mm is kwetsbaarder en gaat korter mee dan 28 of 40 mm)

Tuinhuis Askola 5 Terragrijs Karibu 302 x 246 x 211 cm

Askola 5 Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het merk Karibu is een A-kwaliteit tuinhuis wat is gemaakt van met terragrijs behandelde Scandinavisch vuren hout. Deze blokhut 3x2 meter biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. 

Tuinhuis Askola 5 in Terragrijs is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Askola 5 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 5 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Askola 5 Terragrijs heeft de afmetingen van 302 cm breed, 246 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 5 heeft een wanddikte van 19mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze behandelde Terragrijze houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne donkergrijze tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten met een dakhelling van 3 graden. Askola 5 Terragrijs wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgootsets Karibu

Voor Askola 5 Terragrijs zijn diverse dakgootsets van Karibu mee te bestellen als extra optie. Kies uit een complete transparant geimpregneerde houten dakgootset of een PVC Dakgootset voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete dakgootsets van Karibu zij eenvoudig te monteren en worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Tuinhuis Askola 5 Terragrijs wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloer in Tuinhuis Askola 5? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging is circa 3 weken. Askola 5 in de kleur Terra van Karibu wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Overkapping

Tuinhuis Askola 5 Terragrijs kan ook onbehandeld worden geleverd of als set met verspringend dak van 240 of 280 cm breed en met dichte wanden. Tuinhuisje Askola 5 met overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak en overkapping. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Askola 5 Terragrijs Karibu Tuinhuis Askola 5 Terragrijs Karibu 302 x 246 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.299,95 per stuk incl. btw