Tuinhuis Askola 5 Terragrijs met overkapping 542 x 246 x 211 cm

Productnummer: KA9154   |   Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.579,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.579,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 5 Terragrijs met overkapping 542 x 246 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 5 Terragrijs met overkapping 542 x 246 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geimpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 5 Terragrijs met overkapping 542 x 246 x 211 cm

Askola 5 Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het Duitse merk Karibu is een royale monderne tuinhuis inclusief overkapping van top kwaliteit. Deze fraaie tuinhuis met standaard dakaanbouw van 240 cm is gemaakt van Scandinavisch vuren hout. Deze tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter categorie.

Tuinhuis Askola 5 in Terragrijs met overkapping is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Askola 5 met dakaanbouw van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 5 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Askola 5 Terragrijs met overkapping heeft een afmeting van 542 cm breed, 246 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 5 wordt geleverd met een grote basis berging van 302 x 246 x 211 cm en een standaard verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed. Kortom, Tuinhuis Askola 5 met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De basis overkapping van 240 x 246 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Askola 5 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit reeds met terragrijs geverfde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten met een dakhelling van 3 graden en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgootset

Voor Askola 5 met overkapping in donkergrijs is tevens een PVC Dakgootset als extra optie te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete PVC dakgootset is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd inclusief valbuis, verstelbare goothouders en verbindingsmateriaal. Deze set is beschikbaar voorzowel Askola 5 met standaard dakaanbouw van 240 cm als voor de extra dakaanbouw van 280 cm.

Houten vloer

Askola 5 terragrijs met dakaanbouw van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloer in de basis houten berging van Askola 5? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief ketel geïmpregneerde onderleggers.

Opties voor wanden overkapping

Tijdens de nazomer langer genieten van de veranda? Askola 5 Terragrijs met overkapping is tevens uit te breiden met diverse opties t.a.v. het bekleden van de wanden van de overkapping. Kies enkel uit een dichte achterwand of voor een combinatie van een dichte achter- en zijwand (meerprijs). Dit geldt zowel voor de standaard overkapping van 240 cm, als voor de overkapping van 280 cm.

Extra lange overkapping?

Op zoek naar een grotere overkapping? Deze Askola 5 van Karibu is uit te breiden met een 40 cm langere overkapping van 280 cm (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u Askola 5 met een overkapping van 280 cm wilt bestellen. De totale breedte van Askola 5 met overkapping van 280 cm komt dan uit op 582 cm.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak is circa 3 weken. Askola 5 met dakaanbouw in Terragrijs wordt geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Askola 5 kan ook onbehandeld worden geleverd of als basis houten berging zonder verspringend dak. Askola 5 van Karibu zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Askola Terragrijs met overkapping Karibu Sfeer Tuinhuis Askola 5 Terragrijs met overkapping 542 x 246 x 211 cm   |   Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.579,95 per stuk incl. btw