Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11225 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.099,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.099,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm

Een tuinhuisje met overkapping en veel bergruimte, dat is de Glücksburg 4 met verspringend dak uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Deze houten berging heeft een totaaloppervlakte van 5 m2, genoeg ruimte dus om al uw tuingereedschap en tuinmeubels op te bergen. Daarnaast geeft de overkapping u de mogelijkheid om een kleine eettafel of loungeset beschut neer te zetten. Het opbouwen van dit tuinhuis is erg eenvoudig dankzij het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Het is mogelijk om de Glücksburg 4 met overkapping uit te breiden met verschillende extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

De Glücksburg 4 bestaat uit twee delen: het tuinhuis en de overkapping. Het tuinhuis is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 234 x 209 cm. Daarnaast is de overkapping 188 cm breed, 194 cm diep en 220 cm hoog. Het is mogelijk om het verspringende dak links of recht te monteren. De Glücksburg 4 wordt opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Doordat de planken hoogwaardig gefreesd en geprofileerd zijn hebben ze de perfecte pasvorm en zijn ze waterafstotend.

Daarnaast krijgt u dit tuinhuisje geleverd compleet met deuren. Deze twee klassieke deuren van 166.5 x 176.5 cm hebben twee grote ramen van kunstglas, zodat u nog meer licht binnen krijgt. Ook zijn ze voorzien van een veiligheidssluiting, zodat u de mogelijkheid heeft om uw tuinhuisje af te sluiten. De 2 vaste bovenlichten van kunstglas hebben een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. De houten berging geeft u 5 m2 extra ruimte in uw tuin om spullen in op te slaan.

Dak(bedekking)

Dit tuinhuisje is uitgerust met een lessenaarsdak, wat het een modern uiterlijk geeft. Daarnaast zorgt de dakhelling van 7 graden ervoor dat het water makkelijk van het dak afloopt. Deze houten berging heeft een dakoverstek van 17 cm aan de voorkant, 13.5 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Als eerste dakbedekking is de Glücksburg 4 uitgerust met dakplaten. Wij raden u aan om donkergrijs zelfklevend dakfolie mee te bestellen. Hiermee beschermt u uw dak beter tegen weersinvloeden en legt u duurzame en scheurbestendige dakbedekking.

Houten vloer

Bij de Glücksburg 4 met overkapping krijgt u niet standaard een vloer meegeleverd. Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, een vloer mee te bestellen voor de basis van het tuinhuis. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers meegeleverd. Deze massief houten onderleggers hebben door de behandeling een langere levensduur en zijn daardoor geschikt als ondersteuning voor een vloer.  

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen zonder aanbouwdak of in het terragrijs. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 4 karibu met overkapping Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu met overkapping 430 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.099,95 per stuk incl. btw