Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met overkapping 326 x 126 x 219 cm

Productnummer: KA68762   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 579,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 579,95 Standaardproduct Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met overkapping 326 x 126 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met overkapping 326 x 126 x 219 cm

  • Duitse A-kwaliteit
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam Scandinavisch Sparrenhout
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met overkapping 326 x 126 x 219 cm

Merseburg 2 met overkapping uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu is een populaire houten tuinhuis met plat dak en dakaanbouw die eenvoudig kan worden opgebouwd middels het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.4 cm dikte onbehandelde Scandinavisch Sparrenhout profielen. Tuinhuis Merseburg 2 met aanbouw van Karibu is daardoor perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging met sleepdak kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket. Het tuinhuisje heeft een formaat van 3 x 1 meter, maar valt onder de blokhut 3x2 meter modellen. 

Afmetingen

Houten tuinhuis Merseburg type 2 met aanbouwdak is 326 cm breed, 126 cm diep en heeft een maximale hoogte van 219 cm (aan de voorkant). Merseburg 2 van Karibu wordt geleverd met een houten basis berging van 182 cm breed inclusief aanbouwdak van 144 cm breed waardoor de totale breedte uitkomt op 326 cm. De hoogte van de achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 195 cm. De binnenmaat van de basis houten berging is 175 x 115 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (58,5 cm x 176 cm) met elke 2 lichtuitsneden met kunstglas en een veiligheidssluiting. Merseburg 2 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 14 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch sparrenhout, met een pefecte pasvorm en wat waterafstotend werkt.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Merseburg 2 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 11.5 cm, aan de achterkant van 8 cm en aan de zijkant van 5 cm. Het dak van houten tuinberging Merseburg type 2 is niet uitgerust met dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Merseburg 2 met overkapping van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het basis huisje. Houten vloer in de berging van Merseburg 2 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levering

De levertijd van Tuinhuis Merseburg 2 met dakaanbouw van het Duitse Karibu bedraagd ca. 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot en met oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken.

Merseburg 2 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Merseburg 2 kan tevens geleverd worden zonder aanbouwdak. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met dakaanbouw Sfeerfoto Tuinhuis Merseburg 2 Karibu met overkapping 326 x 126 x 219 cm   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur
€ 579,95 per stuk incl. btw