Tuinhuis Northeim 4 met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

Productnummer: KA91471 38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.899,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 2.899,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 4 met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 4 met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Northeim 4 met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm

Northeim 4 met overkapping (basis bergruimte 369 x 309 x 248 cm) is een robuust houten tuinhuis met lessenaarsdak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Dit moderne tuinhuisje beschikt over een wanddikte van maar liefst 3.8 cm en kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Northeim 4 met overkapping van Karibu is 699 cm breed, 309 cm diep en 248 cm hoog. De overkapping / dakaanbouw die wordt meegeleverd is maar liefst 3,30 meter breed. Tuinhuis Northeim 3 met overkapping hoort valt onder de categorie ca. 7 x 3 meter.

Afmetingen en deuren

Northeim 4 is vanwege zijn totale oppervlakte perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 4 ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een loungeset en als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 170 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. 

Dichte achter- en zijwand (extra optie)

Northeim 4 van Karibu wordt geleverd met een basis berging van 369 x 309 x 248 cm en een open dakaanbouw / overkapping van maar liefst 330 cm. De overkapping van 3,3 meter biedt daarmee voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een loungeset.

Dichte wanden in de overkapping van Northeim 4? Als extra optie is het mogelijk om Northeim 4 te bestellen met dichte wanden voor de overkapping. Kies uit enkel een achterwand, of een combinatie van een dichte achter- en zijwand (meerprijs) voor de dakaanbouw. Kijk bij de extra opties wanneer u de overkapping met dichte wanden wilt meebestellen.

Draai-/kantelramen voorkant Northeim 4 (extra optie)

De basis berging van Northeim 4 van Karibu wordt standaard geleverd zonder ramen. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Door deze draai-/kantelramen (60x170cm) mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 4 van Karibu.

Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 7 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Northeim 4 met overkapping is het tevens mogelijk om als extra optie (meerprijs) een houten dakgootset mee te bestellen. Deze transparant geimpregneerde houten dakgootset wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en druppelketting.

Houten Vloer

Northeim 4 wordt exclusief houten vloer geleverd voor in de dichte houten berging. Houten vloer in de houten berging van Northeim 4? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 4 inclusief overkapping van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 4 met dakaanbouw wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan oploppen naar 6 - 9 weken.

Liever geen overkapping?

Vindt u deze tuinhuis wel mooi, maar wilt u liever geen overkapping? U kunt dan kiezen voor de Northeim 4, deze tuinhuis kunt u kiezen bij productcategorie "Tuinhuis met plat dak"

Terragrijs

Vindt u dit een mooie tuinhuis met overkapping, maar u wilt net wat extra? Kies dan voor deze tuinhuis in de kleur terragrijs. Terragrijs geeft een zeer luxe uitstraling, maar beschermd tegelijkertijd ook tegen de weersinvloeden van buitenaf. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden & draai-kantelramen (extra opties) Northeim met overkapping Karibu - Sfeerfoto met 2 kantelramen als extra optie Tuinhuis Northeim 4 met overkapping Karibu 699 x 309 x 248 cm 38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden
€ 2.899,95 per stuk incl. btw