Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs 304 x 304 x 238 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA11294   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.369,25 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 50,35 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.369,25 Standaardproduct Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs 304 x 304 x 238 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs 304 x 304 x 238 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs 304 x 304 x 238 cm Wanddikte 28mm

Talkau 8 Terragrijs is de gootste reeds behandelde tuinhuis uit de Talkau serie van het Duitse Karibu. Talkau 8, uit de Woodfeeling collectie van Karibu, biedt met zijn zadeldak, dubbele deuren en afmetingen van ca. 3 x 3 meter vollop ruimte voor het bergen van grotere zaken als fietsen, tuinmeubelen of tuingereedschap. Talkau bestaat in de basis over topkwaliteit Scandinavisch vuren en kan worden opgebouw met 28mm dikte profielen middels het unieke steek-/ schroefsysteem van Karibu. 

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Talkau 8 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Talkau 8 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Talkau 8 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Talkau 8 Terragrijs is 304 cm breed, 304 cm diep en heeft een totale hoogte van 238 cm. De hoogte van de zijkanten tot aan het zadeldak bedraagt 194 cm. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm.

Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

Dit royale tuinhuisje is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Talkau 8 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Hout geschaafd Ja Type/Model Talkau Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 304 x 304 cm Funderingsmaat 300 x 300 cm Nokhoogte 253cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Punt dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 15° Dakoppervlak (m²) 12,3 m² Inhoud (m³) 19,7 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding  Dakbedekking

Tuinhuis Talkau 8 in de kleur Terragrijs beschikt over een zadeldak van houten platen en wordt standaard geleverd door Karibu exclusief dakbedekking. Als extra optie kunt u diverse opties aan dakbedekking voor zadeldak meebestellen (meerprijs).

Kies o.a. uit dakshingles voor het bekleden van het dak (sterk aanbevolen). Deze dakshingles kunt u bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder zwart, donkerrood of donkergroen. Het is ook mogelijk om uw dak te bedekken met zelfklevende bitumen dakbedekking voor zadeldaken, te verkrijgen in de kleuren rood en zwart. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van Talkau 6 Terragrijs is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Fundering en houten vloer

Talkau 8 wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Deze royale tuinhuis met zadeldak wordt geleverd exclusief houten vloer binnen. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een onbehandelde houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Levertijd

De levertijd van Talkau 8 Terragrijs van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin 3 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Talkau 8 is tevens in een onbehandelde versie (niet geverfd) of in diversie andere afmetingen verkrijgbaar. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 274 x 274 cm? Kies dan voor blokhut Talkau 6 Terragrijs. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Talkau 8 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Talkau 8 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Talkau Terragrijs Karibu Sfeer Tuinhuis Talkau 8 Terragrijs 304 x 304 x 238 cm Wanddikte 28mm   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 2.369,25 Per stuk incl. BTW