Wandaanbouw Wandlitz 2 Terragrijs Karibu 181 x 181 x 230 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11410 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken.

€ 2.542,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Deuren
Samenstelling Sluiten
  • € 2.542,45 Standaardproduct Wandaanbouw Wandlitz 2 Terragrijs Karibu 181 x 181 x 230 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Wandaanbouw Wandlitz 2 Terragrijs Karibu 181 x 181 x 230 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief dubbele vleugeldeur

Wandaanbouw Wandlitz 2 Terragrijs Karibu 181 x 181 x 230 cm Wanddikte 19mm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan de Wandlitz 2 aanbouw uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit schuin aflopende tuinhuisje is perfect voor het stallen van uw apperateur of fietsen of ander tuin gerelateerde dingen. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig wat extra bergingsruimte toe aan uw tuin. 

Afmetingen

Deze aanbouw is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem.

Tuinhuis Wandlitz 2 Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De Wandlitz 2 is 181 cm breed, 181 cm diep en heeft aan de zijkant een maximale hoogte van 230 cm. De weerszijde van de nok van het tuinhuis is 189 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 174 x 174 cm.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Wandlitz
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 181 x 181 cm
Funderingsmaat 178 x 178 cm
Nokhoogte 230cm
Ramen Geen 
Deuren 1 Dubbele deur (162,5 x 177,5 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  12°
Dakoppervlak (m²) 4,9 m²
Inhoud (m³) 5,8 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Karibu Verfsysteem

Wandlitz 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Wandlitz 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Wandlitz tuinhuis een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Extra opties

Voor extra opties is het een idee om een extra deur aan de achterzijde te plaatsen zodat u altijd makkelijk bij u spullen kunt en voor het gemak de andere kant van het huisje weer uit lopen om naar de tuin om het daar te gebuiken. Het geeft net dat kleine beetje extra vrijheid en gemak wat u uzelf zeker moet gunnen.

Dakbedekking

Om de levensduur van het dak van uw tuinhuis te verlengen raden wij u aan om dakshingles mee te bestellen. Deze dakshingles zorgen ervoor dat u dak beter beschermd is tegen weersinvloeden. Wij bieden veel verschillende dakshingles aan bij de extra opties, van recht tot asymmetrisch en van zwart tot donker rood. Er is altijd een optie die bij uw tuin past.

Houten vloer

Als u de Wandlitz 2 als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Deze wandaanbouw wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 181 x 268 cm? Kies dan voor blokhut Wandlitz 3 Terragrijs. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Wandlitz 2 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Wandlitz 2 Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis-wandlitz-2-terragrijs-karibu Wandaanbouw Wandlitz 2 Terragrijs Karibu 181 x 181 x 230 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 2.542,45 Per stuk incl. BTW