Logo Gadero
service

Wovar Golfplaatbout RVS A2 met Schelpsluiting

Productnummer
WV66279-hp
Bevestigen van golfplaten en dakplaten
model_golfplaatbouten
Per stuk,vanaf

1,35

incl. BTW

2 varianten op voorraad
48 uur
Details
Lengte
110 mm
Materiaalsoort
Staal
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
150 stuks
1,35
Binnen 48 uur
142 stuks
1,75
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Oxideert niet

  • 7 mm dik voor enorm draagvlak

  • Alleen geschikt voor bevestiging op hout

Specificaties

Materiaalsoort
Staal
Materiaal
RVS

Wovar Golfplaatbout RVS A2 met Schelpsluiting

Zoekt u bouten om uw golfplaten mee te monteren? Deze golfplaatbouten RVS A2 zijn hiervoor uiterst geschikt. Deze bout is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 7 x 110 mm en 7 x 130 mm, en beschikt over een zeskantkop. Daarnaast heeft de bout een schelpsluiting waardoor uw dak bij de montage van golfplaten waterdicht blijft. De golfplaatbouten zullen niet gaan roesten doordat de bout is gemaakt van RVS staal. De levensduur is hierdoor lang. Golfplaatbouten hebben een hoge draagkracht en zijn dan ook bijna twee keer zo dik als golfplaatschroeven.

Golfplaatbout bevestigen

De bouten dient u op de golf te monteren. Daarna is het belangrijk dat u zowel onder als boven in de golfplaat, in iedere golfhoogte, een golfplaatbout schroeft. Daar tussen voldoet 1 golfplaatbout per 3 golfhoogtes. De bouten zijn enkel geschikt voor het monteren van golf- en dakplaten op houten onderconstructies. Het is van belang dat u de bouten minimaal 2.5 cm in het hout draait om te zorgen voor een sterke verankering. Deze golfplaatbouten zijn geschikt voor het monteren van golfplaten met een maximale golfhoogte van 8.5 cm.

Voorboren

Wij raden u aan om altijd voor te boren wanneer u deze golfplaatbouten gaat gebruiken. Gaat u voorboren in stalen golfplaten? Gebruik dan de 8 mm dikke metaalboor. Bij het voorboren in een houten onderconstructie kunt u een 5 mm hardhoutboor hanteren.