Wovar Grindmat Zwart 500 x 500 x 40 mm - Per Stuk

Productnummer: WV70478   |   Zwarte grindplaat   |   Eenvoudig aan te brengen   |  

€ 6,99 Per stuk(0,25 m2) incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Grindmat Zwart 500 x 500 x 40 mm - Per Stuk

  • Gemakkelijk kliksysteem
  • Geschikt voor looppad en oprit
  • Hoge draagkracht
  • Milieuvriendelijk en Uv-bestendig gerecycled kunststof

Wovar Grindmat Zwart 500 x 500 x 40 mm - Per Stuk

Grind aanleggen in de tuin? Met deze Wovar Grindmat Zwart, blijft grind keurig liggen op de plek waar het aanbrengt. Het pad of terras belegt u met een of meerdere grindmatten, daarna kan het grind er overheen gestort worden. Deze grindmatten hebben een formaat van 50 bij 50 centimeter.
Maak met een grindrooster zoals deze, een mooi pad, een terras of gebruik het op de oprit. Voor een vierkante meter grind, heb je 4 grindmatten nodig. 

Grindmatten leggen

Zorg voor een stevige ondergrond voordat u de grindmatten aan gaat brengen. Dit kan een aangetrild zandbed zijn, maar ook een puinfundering kan handig zijn. Om onkruid tussen de steentjes van uw nieuwe grind/split veld zoveel mogelijk te voorkomen raden wij altijd aan om een anti-worteldoek aan te leggen onder uw grindmatten. De grindmatten zijn eenvoudig aan elkaar te klikken en op maat te zagen. Het verdelen van het grind gaat gemakkelijk met een grote hark.

Het aanleggen van Wovar grindmatten is een eenvoudige klus met de onderstaande stappen: 

  1. Leg een goede, stevige fundering aan van 10-12 cm voor looppaden en 20-25 cm voor opritten en parkeerplaatsen. Wij raden aan gebruik te maken van gebroken puin
  2. Egaliseer uw ondergrond met een laag straatzand, zo zal het grind of split gelijkmatig komen te liggen.
  3. Plaats opsluitbanden rondom uw grind/split veld voor extra stevigheid. U doet dit door een geul te graven, hier de opsluitband in te plaatsen en weer dicht te gooien met zand. Zorg ervoor dat u dit goed aanstampt. 
  4. U kunt nu uw grindmatten leggen. Voor meer stabiliteit over het gehele oppervlakte adviseren wij u om dit te doen in halfsteensverband. 
  5. Vul de grindmatten met uw grind of split. Gebruik voor looppaden een laag van circa 5-6 cm en voor opritten en parkeerplaatsen een laag van circa 10-12 cm.  

Bent u niets vergeten? 

Om de wachttijd en de kosten zo laag mogelijk voor uzelf te houden raden wij aan uw bestelling goed te controleren voor u deze plaatst. Denk hierbij naast uw grindmatten ook aan uw grind/split, zand en opsluitbanden. Gaat u toch liever voor tegels of stenen? Neem dan eens een kijkje bij onze betontegels, keramische tegels of opritbestrating. Zorg bij uw tuinontwerp ook altijd dat u rekening houdt met de afwatering. Zo voorkomt uw wateroverlast in de toekomst.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Grindmat Zwart 500 x 500 mm Wovar Grindmat Zwart 500 x 500 x 40 mm - Per Stuk   |   Zwarte grindplaat   |   Eenvoudig aan te brengen   |   Op voorraad
€ 6,99 Per stuk(0,25 m2) incl. BTW