Abbeystones Giallo 20 x 30 x 6 cm Getrommeld

Productnummer: EX70046-6

€ 24,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Abbeystones Giallo 20 x 30 x 6 cm Getrommeld

Deze Abbeystones, ofwel trommelstenen, in de kleur Giallo hebben een afmeting van 20 x 30 x 6 cm en uitermate geschikt voor het bestraten van een oprit. Door hun mooie grijze kleur passen ze in vrijwel elke tuinstijl, wat ze erg gewild maakt. Ook zijn ze erg leuk te combineren met keramische tegels voor een speels effect in uw tuin. Deze getrommelde stenen van het merk Excluton zijn verkrijgbaar per laag van 0,96 m2. Let wel op dat u minimaal 12 van deze lagen moet bestellen vanwege de minimale bestelhoeveelheid van het product. 

Eenvoudig zelf te leggen!

Deze getrommelde Abbeystones zijn eenvoudig op en afgetrild zandbed van circa 15 cm hoog te leggen en de stenen kunnen worden ingevoegd met standaard brekerzand. Let er wel op dat u de klinkers goed opsluit met betonbanden, maar absoluut niet aftrilt. Deze prachtige getrommelde stenen dienen nog op de ouderwetse manier met de hand te worden gelegd. Leg uw bestrating altijd onder afschot zodat het hemelwater van uw bestrating afloopt. Denk hierbij aan een afschot van 1 à 2 cm per meter. 

Niet hetgeen wat u zocht?

Zoekt u een andere variant van deze klinkers? Bij Gadero bieden we een breed aanbod van Abbeystones en andere oprit bestrating. Klinkers kopen doet u snel en vertrouwd bij sierbestratinghandel Gadero onder zeer gunstige thuiswinkelvoorwaarden. Bent u niet op zoek naar klinkers? Bekijk dan ook ons assortiment betontegels!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
abbeystones getrommeld giallo 20 x 30 cm Abbeystones Giallo 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Op voorraad
€ 24,50 Per m2 incl. BTW