Abbeystones Antraciet Grijs XXL Populair 30 x 40 x 6 cm

Productnummer: EX70004   |   Luxe uitstraling door donkere tint   |   Extra grote stenen   |   Met deklaag

€ 27,32 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Antraciet Grijs XXL Populair 30 x 40 x 6 cm

  • Oudgemaakte look and feel (getrommeld)
  • Bestel voor aantrekkelijke prijs
  • Vuilwerend
  • Vorstbestendig

Abbeystones Antraciet Grijs XXL Populair 30 x 40 x 6 cm

Deze Abbeystones 30 x 40 x 6 cm van Excluton zijn getrommeld voor een oude look en feel. Hierdoor passen ze goed in een traditionele tuin. Daarnaast hebben ze een erg karakteristiek uiterlijk door hun unieke antraciet/grijs nuance kleur. Hiermee legt u een sfeervol terras of looppad aan. En omdat deze klinkers een dikte hebben van 6 cm zijn ze ook geschikt voor een stoere oprit. Door de deklaag zullen uw klinkers minder snel slijten en zal de kleur langer behouden blijven. Gebruik deze populaire stenen ook onder uw overkapping, kapschuur, prieel of luifel. Ook zijn ze erg leuk te combineren met keramische tegels voor een ruimtelijk en speels effect. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%.

Leg uw bestrating met Abbeystones zelf aan

De getrommelde Abbeystones XXL met moderne uitstraling zijn verkrijgbaar in de maat 30 x 40 x 6 cm, maar zijn er ook in de normale kleinere variant van 20 x 20 x 6 cm. Deze XXL Abbeystones zijn speciaal behandeld om ze een nostalgisch effect te geven. Verder zijn de stenen onbehandeld. U legt deze klinkers snel en eenvoudig met onze handige tips en uitgebreide stappenplan die u kunt vinden in onze klustip. Ook informeren wij u hier over alle extra materialen die u nodig heeft voor uw tuinproject, zoals drainage, opsluitbanden en ophoogzand. Wij raden u dan ook aan deze klustip door te nemen voor u uw bestelling plaatst.  

Altijd een goede service en snelle levering

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton Abbeystones tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay. Wanneer u nu besteld leveren wij binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 

Zijn dit niet de klinker die u zocht? Bekijk ons hele assortiment Abbeystones en ander oprit bestrating. Werkt u toch liever met tegels in plaats van klinkers? Dan verwijzen wij u graag naar onze mooie betontegels


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag abbeystones grijs zwart getrommeld xxl Abbeystones Antraciet Grijs XXL Populair 30 x 40 x 6 cm - met deklaag   |   Luxe uitstraling door donkere tint   |   Extra grote stenen   |   Met deklaag Op voorraad
€ 27,32 Per m2 incl. BTW