Abbeystones Antraciet Zwart Nero 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Per 0,96 m2 - met deklaag

Productnummer: EX70000-60-200-300   |   Zowel voor oprit als terras, MET deklaag

€ 27,84 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Antraciet Zwart Nero 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Per 0,96 m2 - met deklaag

  • Fraaie klinkers met verouderde look
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Met deklaag
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Tijdelijke kalkuitbloei kan ontstaan, want het blijft een betonproduct

Abbeystones Antraciet Zwart Nero 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Per 0,96 m2 - met deklaag

De Abbeystones Antraciet Zwart Nero 20 x 30 x 6 cm Getrommeld van A-merk Excluton behoort tot een van onze meest populaire klinkers en dat is niet zonder reden! Door hun prachtige antraciete kleur en verouderde uitstraling doen ze de traditionele tuin echt opfleuren. U kunt er een sfeervol looppad mee aanleggen of een karakteristiek terras. Maar door hun dikte van 6 cm zijn ze ook erg geschikt om uw oprit mee te leggen en creëren ze een luxe uitstraling. 

Geef uw tuin een nostalgische uitstraling

Deze klinkers zijn getrommeld. Door ze in een grote centrifuge te doen worden er kleine beschadigingen aan de stenen aangebracht. Hierdoor krijgen ze een verouderd uiterlijk zonder dat de kwaliteit van de klinkers achteruit gaat. Hierdoor creëert u dus eenvoudig een nostalgische sfeer in uw tuin. Ook zijn deze Abbeystones te combineren met keramische tegels. Zo zorgt u voor een ruimtelijk en speels effect. 

De aangegeven prijs voor deze getrommelde Abbeystones in de kleur antraciet zwart is per laag van 0,96 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 trommelstenen bestellen dan bestelt u 200/0,96 = 208.33, afgerond 209 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid is 12 lagen.  

Eenvoudig zelf te leggen

Voor alle informatie die u nodig heeft voor de aanleg van uw nieuwe terras, looppad of oprit met Abbeystones verwijzen wij u graag naar onze klustip! Hier leest u alles over het zandbed die u dient te gebruiken, het opsluiten van de bestrating en het afvoegen. Tevens geven wij u handige tips om het leggen nog eenvoudiger te maken. 

Zijn dit niet de klinkers die u zocht? U vindt geheid de steen die bij u past bij ons volledige assortiment Abbeystones of oprit bestrating. Zoekt u geen klinkers, maar een terrastegels? Dan verwijzen wij u graag naar onze betontegels. Bij Gadero bestelt u snel en eenvoudig en wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis geleverd.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Antraciet Zwart 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Abbeystones Antraciet Zwart Nero 20 x 30 x 6 cm Getrommeld Per 0,96 m2   |   Zowel voor oprit als terras, MET deklaag Op voorraad
€ 27,84 Per m2 incl. BTW