Logo Gadero
service

Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)

Productnummer
AC20091
Past op het hemelwaterriool
xjp0564
watergoot_koppelstuk_aco_slimline
aco_slimline_onderuitloop_80
Per stuk

13,95

incl. BTW

14 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • A-Kwaliteit

  • Makkelijk in te klikken

  • Handig voor vlak leidingwerk

Specificaties

Gewicht
120
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Product type
Watergoten
Kleur
Zwart

Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor het hemelwater dat op uw grond valt en om deze goed af te voeren? Velen kiezen voor bestrating in hun tuin. Erg mooi en onderhoudsvriendelijk natuurlijk, maar het hemelwater heeft op deze manier weinig kans de grond in te zakken. U voer dit water toch eenvoudig af met de watergoten van ACO Slimline!

Voorkom plassen op uw bestrating

De watergoot ACO Slimline onderuitloop (80mm) sluit uw ACO watergoten aan op het hemelwaterriool. De opening van de Aco onderuitloop heeft een diameter van 80mm en past direct op het hemelwaterriool. Het is ook mogelijk om deze onderuitloop te combineren met de ACO Rainblox. Deze besteld u ook eenvoudig en snel bij Gadero.

De watergoot ACO Slimline onderuitloop (80mm) kopen

Bestel vandaag nog uw drainage materialen om uw terras en bestrating regenwater vrij te houden! De ACO-lijn bestaat uit verschillende watergoten, koppelstukken en hulpstukken. Deze bestelt u apart dus controleer goed of uw bestelling compleet is voor u deze plaatst. Bekijk hier het volledige assortiment.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.