Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)

Productnummer: AC20091   |   Past op het hemelwaterriool

Voor- en nadelen van Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)

  • A-Kwaliteit
  • Makkelijk in te klikken
  • Handig voor vlak leidingwerk

Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor het hemelwater dat op uw grond valt en om deze goed af te voeren? Velen kiezen voor bestrating in hun tuin. Erg mooi en onderhoudsvriendelijk natuurlijk, maar het hemelwater heeft op deze manier weinig kans de grond in te zakken. U voer dit water toch eenvoudig af met de watergoten van ACO Slimline!

Voorkom plassen op uw bestrating

De watergoot ACO Slimline onderuitloop (80mm) sluit uw ACO watergoten aan op het hemelwaterriool. De opening van de Aco onderuitloop heeft een diameter van 80mm en past direct op het hemelwaterriool. Het is ook mogelijk om deze onderuitloop te combineren met de ACO Rainblox. Deze besteld u ook eenvoudig en snel bij Gadero. 

De watergoot ACO Slimline onderuitloop (80mm) kopen

Bestel vandaag nog uw drainage materialen om uw terras en bestrating regenwater vrij te houden! De ACO-lijn bestaat uit verschillende watergoten, koppelstukken en hulpstukken. Deze bestelt u apart dus controleer goed of uw bestelling compleet is voor u deze plaatst. Bekijk hier het volledige assortiment.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Watergoot ACO slimline onderuitloop Watergoot ACO slimline onderuitloop (80mm)   |   Past op het hemelwaterriool Op voorraad
€ 13,95 Per stuk incl. BTW