Logo Gadero
inspiratieservice

AquaPassage Betontegel 60x60x16cm Grijs

Productnummer
EX52110
Vorstbestendig
Zeer waterdoorlatend
aquapassage_betontegel
3001125
Per m2

35,45

incl. BTW

Verkocht per 4 stuks á € 51,-

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 4 stuks á € 51,-

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer waterdoorlatend door de open ruimtes in de tegel

  • Geschikt voor opritten en parkeerplekken

  • Makkelijk op te vullen met grind of split

Specificaties

Gewicht
250 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
16 cm
Benodigde per m2
2.78

AquaPassage Betontegel 60x60x16cm Grijs

Bent u op zoek naar een manier om het regenwater in uw tuin te reguleren? Overweeg dan deze AquaPassage waterpasserende tegels van A-merk Excluton. Dit is een prima alternatief voor gesloten verharding en een uitstekende oplossing om het regenwater gecontroleerd aan de grond af te geven. Omdat deze tegels erg stevig zijn, zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld opritten en parkeerplekken. Daarnaast bieden ze ruimte voor grasgroei en kunnen ze opgevuld worden met grind of split. Deze AquaPassage wordt volgens het Cradle to Cradle principe geproduceerd, wat betekent dat dit product gerecycled kan worden zonder dat de kwaliteit van de grondstoffen achteruit gaat.

Waarom AquaPassage waterpasserende tegels?

Door het veranderende klimaat krijgen we steeds meer te maken met langere perioden van droogte met daar tegenover heftige regenval in kortere perioden. Hierdoor is wateroverlast en waterschade steeds vaker voorkomende problemen. Wanneer u de AquaPassage waterpasserende tegels in uw tuin of oprit heeft liggen wordt het regenwater opgenomen in de poreuze ruimte van de tegel. Dit zorgt ervoor dat het water geleidelijk kan worden opgenomen in de grond. Hiermee voorkomt u plasvorming. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze blog over dit onderwerp.

Is dit niet wat u zocht?

Naast de AquaPassage bieden wij nog meer waterdoorlatende bestrating. Bent u op zoek naar een andere manier om uw wateroverlast aan te pakken? Lees dan onze blog over het verbeteren van uw afwatering met sierbestrating. Hier leest u over de mogelijkheden van watergoten, hydroblobs, CeramiDrain tegels en meer! Zo vindt u altijd de oplossing die bij u past! Gaat u wel voor de AquaPassage? Bekijk dan eens ons assortiment split, grind en keien om de mogelijkheden te zien waar u uw tegels mee kunt vullen.