Logo Gadero
inspiratieservice

Strakke oprit bestrating

Zoekt u nieuwe bestrating voor uw oprit? Wij verkopen strakke stenen in verschillende kleuren en maten.  Zoals u merkt is de keuze enorm bij ons. Doordat we veel verschillende soorten oprit bestrating aanbieden kan het ook best moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Om dit te voorkomen hebben wij de verschillende soorten voor u onderverdeeld. U vindt bij ons altijd een steen of tegel die bij uw tuin past!

Strakke oprit bestrating

Naast getrommelde oprit bestrating bieden wij ook strakke oprit bestrating aan. Dit zijn stenen die goed passen bij moderne woningen. Deze stenen hebben een strakke randafwerking. Wij verkopen strakke stenen in verschillende kleuren en afmetingen zoals de MBI GeoKlinker Plus, BKK betonklinkers of de 6 cm dikke Soft Comfort tegels van Excluton.

GeoKlinkers Plus

Het grote voordeel van GeoKlinkers is dat ze allemaal na productie behandeld zijn met een speciale factor 25 beschermlaag. De beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vocht veel moeilijker aan de bestrating hecht. Hierdoor heeft u weinig onderhoud aan uw oprit met GeoKlinkers. De GeoKlinkers hebben dus een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Klustip

Naast ons ruime assortiment in oprit bestrating, hebben wij ook klustips voor u klaar staan om zelf aan de slag te gaan met uw oprit. Ontdek slimme legpatronen en voorkom verzakkingen en rijsporen. We raden u aan om altijd te kiezen voor stenen of tegels met een minimale dikte van 6 cm.

Oprit bestrating begint bij Gadero. Wij zijn onder andere dealer van Excluton, MBI de steenmeesters en Gardenlux en leveren uw nieuwe bestrating binnen 7 werkdagen.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw strakke oprit bestrating bij Gadero en u ontvangt het al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Veelgestelde vragen

Strakke oprit bestrating inspiratie