Zoekt u nieuwe bestrating voor uw oprit? Wij verkopen strakke stenen in verschillende kleuren en maten.  Zoals u merkt is de keuze enorm bij ons. Doordat we veel verschillende soorten oprit bestrating aanbieden kan het ook best moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Om dit te voorkomen hebben wij de verschillende soorten voor u onderverdeeld. U vindt bij ons altijd een steen of tegel die bij u past!

Strakke oprit bestrating

Naast getrommelde oprit bestrating bieden wij ook strakke oprit bestrating aan. Dit zijn stenen die goed passen bij moderne woningen. Deze stenen hebben een strakke randafwerking. Wij verkopen strakke stenen in verschillende kleuren en afmetingen zoals de Tremico waalformaat, BKK betonklinkers of Kijlstra bestrating.

Naast ons ruime assortiment in oprit bestrating, hebben wij ook klustips voor u klaar staan om zelf aan de slag te gaan met uw oprit. Ontdek slimme legpatronen en voorkom verzakkingen en rijsporen. We raden u aan om altijd te kiezen voor stenen of tegels met een minimale dikte van 6 cm.

Oprit bestrating begint bij Gadero. Wij zijn onder andere dealer van Excluton, MBI de steenmeesters en Tuinvisie en leveren uw nieuwe bestrating binnen 7 werkdagen.

Wij bezorgen van Breda tot Groningen en van Rotterdam tot Friesland. Ook in de grotere steden zoals Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Den Haag komen wij bij u langs! Kortom; wij bezorgen in heel Nederland en zelfs in België.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!