06 nov Kerst

Houten Kerstboom

Dit jaar is kerstmis niet compleet zonder een mooie kerstboom! Hoewel de traditionele kerstboom nog vaak de favoriet is, zien we ook sinds een aantal jaar een nieuwe trend opkomen, namelijk: de houten kerstboom! Dit alternatief is net zo sfeervol als een traditionele kerstboom en neemt door het formaat weinig ruimte in beslag. Daarnaast zult u geen last hebben van naalduitval en kunt u meerdere jaren plezier hebben van een houten kerstboom. Hoewel een kerstboom van hout een alternatief kan zijn, kan deze natuurlijk ook prima worden gebruikt als aanvulling op de kerstdecoratie die u al heeft.

Bij Gadero hebben we veel verschillende modellen houten kerstbomen, zoals: 2D kunstkerstbomen van steigerhout, houten kerstboom met LED verlichting of 3D houten kerstbomen.

Wilt u graag meer weten over de verschillende houten kerstbomen van Gadero? Lees dan verder!

Steigerhouten kerstboom 2D

Met de steigerhouten kerstbomen van Gadero maakt u de kerst nog feestelijker! Deze bomen zijn gemaakt van 7 gladgeschuurde steigerhouten planken, van maar liefst drie centimeter dik. Hierdoor is deze houten kerstbomen erg sterk, zodat u er zolang mogelijk en meerdere jaren van kunt genieten.

De 2D houten kerstbomen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u een boom kunt kiezen die bij uw interieur en kerstversiering past. Daarnaast zijn ze beschikbaar in hoogtes van 150 tot 170 centimeter, een volwaardige kerstboom dus!

De houten kerstboom wordt geleverd samen een robuuste stam, voet en decoratie plankjes. Op de vijf aflegplankjes kunt u uw kerstversieringen plaatsen. Voor het opzetten van deze kerstboom van steigerhout dient u enkel de voet, de top en de vijf aflegplankjes te monteren. Dit gaat heel gemakkelijk, want de bevestigingsmaterialen en montagehandleiding worden meegeleverd.

2D steigerhouten kerstboom zwart

Dichte kerstboom van steigerhout met LED verlichting

Bent u geïnteresseerd in een houten kerstboom, maar wilt u liever geen lampjes ophangen of vastnieten? Kies dan voor de steigerhouten 2D kerstboom met LED verlichting!

De houten kerstboom met ledverlichting zorgt voor een warme kerst in huis. Deze dichte houten kerstboom kan naar eigen smaak gedecoreerd en versierd worden en de aflegplankjes bieden plaats voor kerstdecoraties. De 2D houten kerstbomen met LED verlichting zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart of lichtgrijs. 

De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op de boom en geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit gaat eenvoudig met behulp van de meegeleverde handleiding, boor en bevestigingsmateriaal. Daarnaast dient u zelf de voet, de top en de aflegplankjes te monteren. De ledverlichting wordt tevens geleverd met een ingebouwde timer en dimmer, met maar liefst 5 verschillende standen.

2D kerstboom met LED

Houten kerstboom 3D

De populaire 3D houten kerstbomen zijn volledig voor gemonteerd, waardoor u alleen de planken nog recht hoeft te draaien! Op deze manier creëert u een unieke boom, die u ook nog eens naar eigen smaak kunt versieren. De kant-en-klare houten kerstbomen worden standaard met een stevige voet geleverd.

Met een houten 3D kerstboom haalt u echt iets speciaals in huis. Daarnaast zult u geen last hebben van afvallende naalden. Bij Gadero hebben we deze variant houten kerstboom in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals: wit, donkergrijs, zwart of bruin. U kunt ook kiezen voor een boom met verschillende kleuren planken of gewoon een boom van naturel hout. De 3D kunstkerstbomen hebben een lengte van 172 centimeter en het voordeel is dat u de boom na het kerstseizoen makkelijk opruimt door de planken weer op één rechte lijn te schuiven.

3D houten kerstboom Gadero

Houten kerstboom versieren

Het versieren van een houten kerstboom kan zowel op de decoratie plankjes als op de voet, en bij de 3D-modellen zelfs tussen de 'takken' door. Kies bij de houten kerstboom voor de luxe kerstversiering die Gadero in kant-en-klare pakketten aanbiedt.

Op onze webshop vindt u naast houten kerstbomen, ook een moderne collectie kunstkerstbomen en natuurlijk de echte traditionele kerstbomen! Liever zelf een kerstboom van hout timmeren? Bekijk ons stappenplan voor het maken van een houten kerstboom.