28 dec Over ons

De 10 meest populaire video’s van Gadero TV in 2022

Bekijkt u ook altijd eerst een uitlegvideo voordat u aan de slag gaat? U bent niet de enige! Heeft u al de klusvideo’s van Gadero ontdekt? Op ons YouTube kanaal vindt u meer dan 300 video’s. Vele klussers hebben deze video’s gebruikt om hun klusproject(en) te realiseren. Om u te inspireren hebben wij de meest bekeken video’s die wij in 2022 geüpload hebben, voor u op een rijtje gezet! Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder.

 

1. In de tuin van Rico Verhoeven

De meest bekeken video van 2022 is de aflevering in de tuin van Rico Verhoeven. Ook Rico wil in zijn vrije tijd in zijn tuin kunnen genieten. Alleen stond er in zijn mooie tuin nog een verouderde schutting. Het werd tijd voor een nieuwe schutting. In zijn zoektocht kwam Rico al snel bij Gadero terecht en was zijn keuze gevallen op de Deens Rabat Triple blokprofiel. Deze schutting gaf hem het gewenste wow-effect. Ontdek in deze video hoe Gerben de Ayous Deens Rabat schutting plaatst.

 

 

2. Hoe monteer je een daktrim?

Bij het leggen van EPDM, dakleer of easy roofing is het monteren van een daktrim een belangrijk onderdeel. Uw dakbedekking wordt met behulp van de daktrimmen langs de randen naar beneden gehouden. Wat zorgt voor een mooi aanzicht van uw blokhut, tuinhuis of overkapping. Bekijk in deze video hoe Quinten de daktrimmen monteert.

 

 

3. Hoe plaats je een akupanel?

Een interieurtrend die dit jaar upcoming is geweest en die we in 2023 nog meer gaan zien, zijn de Akupanel wandpanelen. Ook wel de akupanelen genoemd. Door de smalle houten latjes ontstaat er een gaaf design. Daarbij verbetert een akupanel de akoestiek in de desbetreffende ruimte. De akupalen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zeer eenvoudig te plaatsen. Ontdek dit zelf in de onderstaande video.

 

 

4. De meest gemaakte fouten bij het plaatsen van een schutting.

De meest gemaakte fouten, bij het plaatsen van een schutting, is het niet nauwkeurig inmeten van de beschikbare ruimte waar de schutting komt te staan. Hierdoor komen veel klussers tijdens het plaatsen erachter dat ze een stuk schutting te weinig hebben. Je kunt dit voorkomen door de afstand op te meten en uit te tekenen op papier of onze rekentool te gebruiken. Bent u van plan om een schutting te bouwen? In deze video vertelt Henk Jan de meest gemaakte fouten bij het plaatsen van een schutting.

 

 

5. EPDM dakbedekking leggen?

In deze aflevering van Gadero TV laat Gerben zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt. EPDM folie (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) kunt u zien als een rubberen flexibele dakbedekking. Dit wordt gebruikt als dakbedekking voor een plat dak, zoals een tuinhuis, blokhut of overkapping. Ontdek handige tips voor het leggen van EPDM in de onderstaande video.

 

 

6. Hoe zet ik een Fairybell op?

Uw tuin laten stralen tijdens de kerstdagen? De slimme en gepatenteerde Fairybell constructie zorgen voor een uniek kerstboom effect in jouw tuin. Eén van de voordelen van een vlaggenmast kerstboom Fairybell is dat deze binnen 15 minuten op te zetten is. Het opzetten van een Fairybell kerstboom op een vlaggenmast is eenvoudig door de slimme en doordachte constructie. Ondervindt dit zelf in de onderstaande video.

 

 

7. Hoe bouw ik kapschuur ‘Bergen XL’?

Een kapschuur is een overkapping met een hoge nok, waarbij de voorkant open is en één of meerdere zijwanden en achterwand bekleed is. Benieuwd naar opbouw hiervan? In de onderstaande Gadero TV laat Quinten de montage van de kapschuur ‘Bergen XL’ zien. Een prachtige kapschuur voor in de tuin.

 

 

8. Deens Rabat Red Class Wood monteren

Dit profiel is al voorbij gekomen bij de meest bekeken video van 2022, maar Deens Rabat Triple blokprofiel is ook zeer populair. De stapelbare Deens rabat profielen zorgen voor een moderne look and feel van uw wand of schutting. Meer weten over de montage? Bekijk de onderstaande video.

 

 

9. Wat is het verschil tussen Vuren en Grenen?

Vuren- en Grenenhout zijn de meest gebruikte naaldhoutsoorten van Nederland. Deze beide houtsoorten bevatten veel overeenkomstige eigenschappen. Hierdoor kan het lastig zijn om de verschillen te zien. Echter is er wel wat verschil tussen Vuren- en Grenenhout. Ontdek de verschillen in de onderstaande video. 

 

 

 

10. Hoe bouw ik overkapping 'Klassiek'?

Op zoek naar een buitenverblijf met een luxe uitstraling? In deze aflevering laat Gerben de opbouw van Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 zien. Een luxe en trendy Douglas buitenverblijf met zwarte zijwanden, wat zorgt voor een modern karakter. Benieuwd naar deze overkapping? Bekijk de onderstaande video.

 

Wilt u meer van Gadero TV zien? Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV!