Logo Gadero
service
Blog

Gadero voor het eerst in de Twinkle 100!

Gadero logo
Geschreven doorHanneke

Door de ongekende groei vorig jaar is het Gadero gelukt om een plekje te veroveren in de Twinkle 100. Deze lijst, in het leven geroepen door vakblad Twinkle Magazine, zet de 100 meest succesvolle webwinkels van Nederland op een rijtje. Naast top e-commerce bedrijven als Bol.com en een heel scala aan online supermarkten vindt u ons op de 94ste plek. Een hele prestatie om als online houthandel een plekje in deze lijst te veroveren! Daarvoor zijn we onze klanten, collega’s en partners natuurlijk enorm dankbaar.

blog twinkel

Enorme groei

Deze waardering voor het harde werken komt na een jaar waarin corona maatregelen veel mensen ertoe aanzette om in de tuin aan het werk te gaan. De hardste stijgers in de lijst zijn dan ook e-commerce bedrijven in het home & living segment, dus aanbieders van huis- en tuinartikelen. Dit was ook te zien aan de drukte in onze webshop. Veel tuinliefhebbers wisten ons te vinden voor hun nieuwe blokhut, overkapping, schuttinggevelbekleding of vlonder. Mede hierdoor is het Gadero gelukt om een enorme groei te realiseren en op plek 94 in de lijst te belanden! 

Gadero Business Shots

Twinkle 100

Sinds 2008 stelt Twinkle Magazine de Twinkle 100 samen. Zij proberen hiermee de dynamische e-commerce markt transparanter te maken. Hoewel het de Twinkle 100 heet, bevat de lijst inmiddels 250 webshops. Dit omdat de groep van 101 tot 250 een goed beeld van het middensegment van de markt geeft. In de Twinkle 100 vindt u de online topverkopers van Nederland. Bovendien is het overzicht uitgebreid met de ontwikkeling en een online analyse van deze bedrijven. 

gadero website

Website van het jaar

Hoewel Gadero erg blij is met de notering in de Twinkle 100 is er nog een award die we graag zouden winnen, namelijk die van Website van het jaar! Tijdens deze verkiezing laten consumenten weten wat zij de beste website van Nederland vinden. Gadero doet mee in de categorie Lifestyle, Home & Living. Met onze uitgebreide content, rekentoolsklustips en natuurlijk Gadero TV inspireren wij tuinliefhebbers als 10 jaar. Wat zouden wij dit jubileumjaar graag bekronen met de Website van het Jaar award. Gadero helpen winnen? Stem dan op ons voor Website van het Jaar!

Gerelateerde blogs van Gadero