Blokhut Torkel met Overkapping 700 x 420 cm Wolfskap dak

Productnummer: DE112014 Inclusief dubbel glas, gratis bezorging en 42 m² dakshingles

€ 3799,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3799,00Dit product
€ 3799,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Torkel met Overkapping en zijluif 700 x 420 cm Wolfskap

  • Dubbel glas
  • Inclusief hang- en sluitwerk
  • Gratis bezorging
  • Uniek dak!

Blokhut Torkel met Overkapping en zijluif 700 x 420 cm Wolfskap

Dit is blokhut Torkel met fraai wolfskap dak. Deze in het oog springende blokhut met overkapping heeft extra karakter door de wolfskap dakconstructie. Dit ruime tuinhuis met overanda is 7 meter breed en 4.20 meter diep. De bergruimte is 420 bij 420 cm. De deuren en ramen worden meegeleverd inclusief echt glas. Ook het verandahek zit bij de prijs in. Aanbieding, bestel blokhut Torkel van 7x4 meter nu met inclusief dubbel glas, gratis bezorging en 42 m² dakshingles.

Verder kijken: blokhut ca 7x4 meter

Afmeting

De afmeting van de blokhut met overkapping is in totaal 700 x 420 cm. De afmeting van de berging is 420 x 420 cm en van de overkapping 420 x 280 cm. De nokhoogte is 317 cm. De dubbele deur is 261 x 196 cm en bestaat uit 4 losse delen waardoor u minder ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren en meer profijt heeft van de overkapping. Het raam is inclusief kozijn 201 x 95 cm en is te openen. De funderingsmaat is 680 x 400 cm.

Impregneren of in grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Torkel standaard in Noord Europees blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niet direct hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Torkel in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Torkel. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Inclusief

Deze blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben losse roedes. Blokhut Torkel wordt standaard geleverd met 42 m2 zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin.  

Bestel blokhut Torkel nu onder gunstige Thuiswinkel service voorwaarden voor de beste prijs met service bij blokhutwinkel Gadero.nl.

 

Deze blokhut wordt geleverd in 2 pakketten met de onderstaande afmetingen(l x b x h):

Pakket 1 550 x 114 x 75 cm            1400 kg
Pakket 2 550 x 114 x 85 cm            1700 kg
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wolfskap dak Houten Blokhut Torkel met overkapping en zijluif 700 x 420 cm Blokhut Torkel met Overkapping 700 x 420 cm Inclusief dubbel glas, gratis bezorging en 42 m² dakshingles Ruim op voorraad
€ 3799,00 per stuk incl. BTW