Dakpanplaat Antraciet Grijs complete set - Aluminium Verzinkt Prijs per 1m2

Productnummer: DE92040 Complete set op maat gesneden   |   Voor 1m2 dakbedekking

Ca. 7 weken. Afwijkende levertijd

€ 50,75 Per 1 m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dakpanplaat Antraciet Grijs complete set - Aluminium Verzinkt Prijs per 1m2

  • Op maat gesneden voor uw dak
  • Prijs inclusief alle toebehoren (panlatten, nokvorsten, waterdichte schroeven)
  • Hoogwaardig aluminium
  • Geen gedoe met zelf knippen (tenzij u schoorsteen oid heeft)

Dakpanplaat Antraciet Grijs complete set - Aluminium Verzinkt Prijs per 1m2

De levertijd van onze aluminium dakpanplaten is de moeite waard. Wij maken deze stalen dakplaten namelijk al op maat voor u. Bedek makkelijk en snel uw blokhut of kapschuur dak met deze complete voor u op maat gemaakte set lichte, aluminium, metalen dakpanplaten in de luxe kleur antraciet. De dakpanplaten zijn goed beschermd tegen corrosie, omdat ze zijn voorzien van een laagje zink (coating).

De antraciet dakpanplaten worden in complete sets voor 1m2 dakbedekking. De verzinkte platen bestaan dan uit een set:

  • Dampdoorlatende folie tegen condensvorming
  • Panlatten en tengellatten (plaats deze om de 35 cm hart op hart)
  • Bijpassende nokvorsten voor bovenop
  • Bevestigingsmaterialen o.a. waterdichte zelftapschroeven met bijbehorend bitje (zit in de zak)

Gadero.nl levert deze dakpanprofielplaten in de kleur antraciet grijs (hardloper), maar ook in het zwart of in terracotta. Geef bij uw bestelling de breedte en hoogte van uw dak. Na bestelling nemen wij contact met u op om de dakmaten door te nemen en zo de optimale afmeting van de dakplaten te bepalen.

Deze prijs is per m2 inclusief set. Het nadeel van andere metalen dakpan platen is dat ze niet op maat leveren en iedereen moet op maat hebben omdat men anders moet knippen. Tevens heeft u tengels en folie nodig. Daarom leveren wij dat in 1 pakket inclusief folie, tengels, windveren, nokvorsten en schroeven. En als u dan terug rekent is onze prijs supergoed.

Tips inkorten

Geef de exacte dakmaten door bij uw bestel-opmerkingen zodat wij weten welke maat dakplaten wij moeten leveren. U hoeft dan doorgaans niets meer in te korten. Heeft u een dak van 5 meter breed en 3 meter schuine zijden, dan krijgt u panelen van circa 110 cm breed en 3 meter "hoog". De volgende rij dakpanprofielen overlap dan 1 "knik". Zo kunt u bij een zadeldak of kapschuur dak zonder knippen snel een aluminium dak maken. 

Toch inkorten? Gebruik geen ijzerzaag of slijptol voor het inkorten van deze aluminium dakplaten. Dit zorgt voor ijzerdeeltjes die gaan roesten. Met een knabbelschaar heeft u hier geen last van.

Dampdoorlatende folie

U vraagt zich af, is dampdoorlatende folie altijd een must bij het leggen van dakpanplaten of uw dak? Ja, want door het verschil in temperatuur van het metaal en het onderliggende hout ontstaat er condens aan de onderkant van de plaat. Dit condens valt op het hout (ongeacht of het een open constructie is of niet) en trekt in het hout en komt er aan de onderkant (dus de zichtkant weer uit in de vorm van schimmel (zwarte vlekken).

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht dakpanplaat antraciet Dakpanplaat Antraciet Grijs Complete set - Aluminium Complete set op maat gesneden   |   Voor 1m2 dakbedekking
€ 50,75 Per 1 m2 incl. btw