Maatwerk Dakpanplaat Terracotta Rood - Staal Prijs per 1m2

Productnummer: DE92039 Complete maatwerk set   |   Voor 1m2 dakbedekking

Levertijd 5 - 6 weken Levertijd 5 - 6 weken

€ 49,95 Per 1 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Maatwerk Dakpanplaat Terracotta Rood - Staal Prijs per 1m2

  • Op maat gemaakt, dus altijd passend voor uw dak
  • Lichtgewicht Staal
  • Prijs inclusief alle toebehoren (panlatten, nokvorsten, waterdichte schroeven)
  • Langere levertijd ivm maatwerk 5-6 weken
  • Prijs ligt hoger dan Easypan stalen dakpanprofielplaten (zie alternatieve producten)

Maatwerk Dakpanplaat Terracotta Rood - Staal Prijs per 1m2

Wij leveren altijd maatwerk dakpanplaten. Dus stuur de maten van uw dak mee, breedte en lengte (hoogte) van de schuine delen. Wij leveren dan bij een dan van 5 meter breed en bijvoorbeeld 3 meter lengte op maat gemaakt stalen dakplaten van hoogwaardig staal van 110 cm breed en 300 cm lengte. We leveren in dit voorbeeld 5 stuks, deze kan je over elkaar schuiven bij het laatste gedeelte om mooi uit te komen. Bovenal is deze vierkante meter prijs gebaseerd op een all-in tarief inclusief alle nokvorsten, panlatten, waterdichte schroeven, tengellatten en dampdoorlatende folie (indien nodig).

Deze stalen dakpanplaten zijn licht, en makkelijk en snel te monteren. De dakpanplaten zijn verzinkt met een speciale coating en daarmee uistekend beschermd tegen corrosie. De terracotta stalen dakpanprofielplaten worden in complete sets voor 1m2 dakbedekking. De verzinkte platen komen met:

  • Dampdoorlatende folie
  • Panlatten en tengellatten
  • Nokvorsten
  • Bevestigingsmaterialen
  • De minimale dakhelling die vereist is 8 graden (komt overeen met circa 14 cm per 100 cm)

Gadero.nl levert deze dakpanprofielplaten in de kleur antraciet grijs (hardloper), maar ook in het zwart of in terracotta.

Dit is een maatwerk dakpanprofiel set. Geef bij uw bestelling de breedte en hoogte van uw dak. Na bestelling nemen wij contact met u op om de dakmaten door te nemen en zo de optimale afmeting van de dakplaten te bepalen. De levertijd is 5-6 weken ivm maatwerk!

De prijs van deze stalen dakpanplaat in de kleur rood gaat per m2. Uniek, zie boven is dat wij de dakpanelementen al voor u op maat snijden. Zo heeft u bij een zadeldak of kapschuur geen knabbelschaar nodig. Wel indien u een schoorsteen heeft moet u de knabbelschaar gebruiken. 

Geef de dakmaten door bij uw bestel-opmerkingen zodat wij weten welke maat dakplaten wij moeten leveren. 

 Verkijgbaar in de kleuren terracotta, antraciet en zwart bij Gadero.nl. We bellen u altijd na voor uw exacte dakmaten om de benodigde dakpaplaten en accessoires op maat voor u te leveren. U hoeft dan doorgaans zelf niets meer op maat te zagen. Mocht dit toch nodig zijn gebruik dan een knabbelschaar, dit voorkomt aantasting van het verzinkte laagje en beschermt u uw dakpanplaten tegen roest.

Liever echte dakpannen? Bekijk dan onze pagina met gebruikte dakpannen, zorg dan wel voor een zware dakconstructie, immers dakpannen zijn relatief zwaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik de dakpanplaten ook op maat bestellen? De lengte die ik nodig heb is 131 cm. En ik zou ook eigenlijk alleen de platen met de bevestegingsmaterialen willen bestellen, is dat ook mogelijk? Mvg, Frank van der Sluis

Maatwerk is helaas niet mogelijk bij onze dakpanplaten.

Beste, 1. Het liefst wil ik het dak zo min mogelijk laten hellen, Is er nog een minimaal hellingsgraad bij deze dakbedekking?

Minimaal 8 graden

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populaire kleur Dakpanplaat rood Maatwerk Dakpanplaat Terracotta Rood - Staal Prijs per 1m2 Complete maatwerk set   |   Voor 1m2 dakbedekking
€ 49,95 Per 1 m2 incl. BTW