Logo Gadero
service

Fairybell Accessoires

Fairybell kopen en op zoek naar accessoires voor uw vlaggenmast kerstboom? Bij Gadero vindt u naast vlaggenmast kerstbomen ook enkele handige officiele accessoires van het gepatenteerde en gerenomeerde merk Fairybell. Vindt hier o.a. een Fairybell verlengkabel voor buiten met een lengte van maar liefst 10 meter, geschikt voor alle Fairybells van 2016 tot nu.

Fairybell 6 meter kopen en heeft u geen vlaggenmast in uw tuin of bij uw bedrijf? Bestel dan hier ook een bijbehorende officiële Fairybell deelbare vlaggenmast met een hoogte van 6 meter van aluminium in de kleur zwart. Fairybell opzetten op een verharde ondergrond? Bestel dan hier ook de Flex Bottom Cross van Fairybell, geschikt voor vlaggenmast kerstbomen die in de lucht of op verharde oppervlakken geplaatst moeten worden.

Bekijk hier de complete kerstverlichting collectie en accessoires van Fairybell. Alle Fairybell verlichting voor vlaggenmasten en toebehoren worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties, met de laagste prijsgarantie en een gratis retour optie. Bestel uw vlaggenmast kerstverlichting met en zonder mast met slimme accessoires bij Gadero tijdens de feestdagen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België zonder bezorgkosten. Fairybell kerstboom verlichting met vlaggenmast wordt geleverd in een stevige compacte doos. Voor snelle levering en gratis verzendkosten, besteld u Fairybell kerstverlichting en accessoires bij Gadero.

Verlengkabel 10 meter Fairybell

Het lichtsnoer van alle Fairybell vlaggenmast kerstbomen hebben een standaard lengte van 3 meter. De officiële verlengkabel van 10 meter van Fairybell koppelt u eenvoudig aan het lichtsnoer zodat u de transformator op een droge en veilig plek in uw huis of garage kunt aansluiten op een netvoeding van 230 Volt. De Fairybell verlengkabel van 10 meter (31Volt) is geschikt voor alle Fairybells van 2016 tot nu.

Let op! Wij leveren gratis de officiële verlengkabel van 10 meter van Fairybell ter waarde van € 12,95 mee bij de aankoop van alle vlaggenmast kerstbomen van Fairybell, zolang de voorraad strekt.

Tip: Meer dan 10 meter overbruggen voor het aansluiten van een Fairybell Kerstboom? Deze officiële Fairybell verlengkabel voor buiten van 10 meter beschikt over 1 ingang + 1 uitgang en is ook eenvoudig aan elkaar door te koppelen zodat u ook een langere afstand kunt overbruggen.

Vlaggenmast 6 meter zwart

Geen vlaggenmast in uw tuin? Bij Gadero kunt u een originele meerdelige aluminium Fairybell mast meebestellen bij een Fairybell kerstverlichting met een hoogte van 6 meter. Deze deelbare vlaggenmast is eenvoudig te plaatsen en te demonteren voor wanneer u geen vaste vlaggenmast heeft of wilt in uw tuin. Deze vlaggenmast is geschikt voor alle Fairybell kerstverlichting van 6 meter hoog, met de hoeveelheid aantal lampjes van 1200 of 2000 stuks. Deze deelbare aluminium mast in de kleur zwart van 6 meter hoog kunt u na kerst tevens gewoon gebruiken voor het ophijsen van vlaggen. Zo heeft u jarenlang plezier van de meerdelige aluminium Fairybell mast van 6 meter hoog.

Flex Bottom Cross Fairybell

Heeft u een bestaande vlaggenmast van 6, 8, 10 of 12 meter zonder zachte ondergrond en wilt u toch Fairybell kerstverlichting in uw mast hangen? Dan biedt de Flex Bottom Cross van Fairybell uitkomst. Deze Flex Bottom Cross monteert u eenvoudig in de onderzijde van de Fairybell verlichting wanneer u het net niet met de geleverde haringen kunt vastzetten door een verharde ondergrond onder uw vlaggenmast zoals bestrating of asfalt. De Flex Bottom Cross fungeert als flexibele bodemkruis waarbij de Fairybell verlichting los van de grond in een mooie rond vorm blijft.

Let op! De Flex Bottom Cross is niet geschikt voor Vlaggenmast Kerstboom Fairybell van 10 meter met 8000 LED-lampjes. 

Vlaggenmast Kerstboom Fairybell kopen? Bekijk hier Fairybell met mast, Fairybell zonder mast en haal de kerst in huis.