Logo Gadero
service

Houten Garage Kapschuur Nysse 600 x 600 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer
DE81028
Geschikt voor 2 auto's
Uit te breiden met diverse opties
40x0800N_P02
40x0800N_P01
40x0800N_V01
40x0800N_A01
40x0800N_B01
carport2_1_
Carport2_2_
garage_barn_nysse_40_0
garage_kapschuur_nysse_plattegrond
Per stuk,vanaf

5.968,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
600 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
336 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Parkeerplek voor uw auto's, aanhanger(s) of tuinmachines

  • Wanddikte van maar liefst 70 mm

  • Zeer lange levensduur

  • Met 12x12 staander

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Offerte knop
Ja
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
600 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
336 cm
Doorloophoogte
208 cm
Dak type
Puntdak
Dakbedekking inbegrepen
Nee
Behandeling
Onbehandeld

Houten Garage Kapschuur Nysse 600 x 600 cm Wanddikte 70 mm

Bent u op zoek naar een mooie houten prefab kapschuur met dichte wanden om uw auto's, aanhangers of tuinmachines overdekt te kunnen parkeren? Bekijk dan deze houten Garage-Kapschuur Nysse. Deze fraaie kapschuur / garage biedt ruimte aan 2 auto's of is in te vullen met 1001 andere mogelijkheden. De open voorkant is toegankelijk en biedt u de ruimte om bijvoorbeeld aan uw auto te sleutelen. De wanden zijn maarliefst 70 mm dik en het zadeldak heeft een luxe look and feel.

Afmetingen van uw bouwpakket houten schuur / garage

De nokhoogte van deze kapschuur / garage Nysse is 336 cm en de doorrijhoogte is 208 cm. De diepte en breedte zijn 600 cm x 600 cm. De funderingsmaat betreft 580 x 580 cm. De breedte tussen de zijwand en de middenpaal is 249 cm. De dikte van de onbehandelde blokhutprofielen is maar liefst 70 mm, extra dik.

Funderingsmaat 580x580 cm
Afmetingen 600x600 cm
Nokhoogte 336 cm
Doorrijhoogte 208 cm
Staanders 1 (12x12cm)
Daksoort Zadeldak
Dakoppervlak 43.4 m²
Inhoud 96 m³
Oppervlakte (m²) 32 m²

Starterkit

Voor garage Nysse kunt u als extra optie de starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor garage Nysse. Deze staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen van uw houten garage

Optie 1 - Wij leveren carport Nysse standaard in onbehandeld blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Controleer hier de levertijd voor impregneren.

Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met > Embadecor. U heeft 6 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 2 - Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. Zie hieronder, nog wel zelf aflakken. Het laten spuiten van de grondverflaag duurt een aantal weken.

Optie 3 - Zelf Garage-Kapschuur Nysse in de grondverf zetten kan ook. Bestel dan Embalan Isoleergrond mee, te vinden bij de extra opties. Voor zowel zelf gronden als door ons laten gronden, geldt dat u dit nog dit af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde > Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 6 potten nodig van 2.5 liter per pot. Gaat u zelf de grondverflaag aanbrengen? Bestel dan isoleergrond mee en behandel rondom per plank voordat u gaat opbouwen. De levertijd is bij zelf behandelen het snelst.

Dakbedekking

Dakbedekking dient u zelf uit te kiezen en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u zelf de gewenste kleur rechte dakshingles aangeven. Ook kunt u andere varianten dakshingles meebestellen, waaronder Beverstaart en Hexagonaal dakshingles in de kleuren Zwart, Rood of Groen.

Ook zijn er nog duurzamere vormen van dakbedekking mee te bestellen, waaronder Dakpanprofielplaten en Aqua-pan in diverse kleuren. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van de door u gewenste dakbedekking.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Voor het afvoeren van het hemelwater van puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt.

Fundering

Garage-Kapschuur Nysse wordt standaard geleverd exclusief fundering en funderingbalken. Via de extra opties kunt u tevens diverse funderingbalken meebestellen (meerprijs). Kies uit geimpregneerde, hardhouten of kunststof funderingsbalken met afwatering. Wij adviseren om kunststof funderinsbalken mee te bestellen, deze hebben een lange levensduur.

Plaats deze Kapschuur op een waterpas ondervloer van betontegels of gestorte betonvloer.

Deze dubbele houten carport van Tuindeco is gemaakt uit vurenhout. De houten carport kan erg mooi als vrijstaande carport gebruikt worden, maar kan ook aan huis geplaatst worden. De Houten carport heeft een zadeldak en dichte wanden, wat de carport een moderne en luxe uitstraling geeft. Het heeft een doorrijhoogte van circa 2 meter en een doorrijbreedte van circa 2,5 meter.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

  • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

  • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.

Formaat pakket

Deze garage wordt geleverd in 1 pakket met de onderstaande afmetingen (l x b x h):

Pakket 1 600 x 120 x 105 cm 1780 kg