Houten Carport Ever met Berging 430 x 770 cm

Productnummer: DE81099   |   Wanddikte van 44mm   |   Inclusief Dakshingles Recht (45m2)   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 3198,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 106,11 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
  • € 3198,95StandaardproductHouten Carport Ever met Berging 430 x 770 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Carport Ever met Berging 430 x 770 cm

  • Ruime Carport met Berging combinatie + ook te gebruiken als overkapping met tuinschuur
  • 44 mm dikke Blokhutprofielen, dus zeer stabiel en duurzaam
  • Inclusief Dakshingles Recht 45 m2
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Houten Carport Ever met Berging 430 x 770 cm

Deze blokhut kunt u gebruiken als overkapping met tuinschuur. En deze houten carport met berging Ever is ook zeer geschikt om uw auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Houten Carport/overkapping Ever met berging heeft een totale breedte van 430 cm en een diepte van maar liefst 770 cm. De overdekte Carport heeft een totale diepte van ca. 551 cm en biedt daarmee ruimte voor een grote auto. Ook SUV'S kunnen eronder staan. Dit komt door de doorrijhoogte van 200 cm. De dichte houten berging met enkele deur en uitzetraam (te openen) is 430 cm breed en ca. 219 cm diep, en biedt daarmee ruimte voor het stallen van uw tuingereedschap en bijvoorbeeld fietsen.

Maten

Het blokhutgedeelte van dit Tuindeco blokhut model is 219 x 430 cm. Bij de blokhut kunt een houten vloer bestellen van 1.8 cm of 2.6 cm dikte. De blokhut bij de carport is voorzien van 1 raam die te openen is en een deur van 196 cm hoog en 92 cm breed, inclusief kozijn. De deur is voorzien van raamwerk en heeft net als het raam enkel glas. Het raam is 77 x 80 cm inclusief kozijn. De funderingsmaten zijn 750 x 410 cm. De carport is aan de zijkant afgedicht met een wand. De wanden zijn 44 mm dik. De nokhoogte van de carpot met puntdak is 290 cm. De palen zijn 11 x 11 x 200 cm.

Tip, plaats de 3 staanders op stevige betonpoeren, zie verwante producten.

Funderingsmaat 410x750 cm
Afmetingen 430x770 cm
Nokhoogte 290 cm
Doorrijhoogte 200 cm
Staanders 3 (13,5x13,5)
Ramen 1 (77x80)
Deuren 1 (92x196)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Zadeldak
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Verduurzamen

Wij leveren carport met berging Ever standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 7 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan . Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 7 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Dakbedekking

Carport / Overkapping Ever wordt standaard geleverd met 45m2 Dakshingles Recht als dakbedekking. Via de extra opties kunt u zelf nog de gewenste kleur rechte dakshingles aangeven. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens andere varianten shingles meebestellen waaronder Beverstaart en Hexagonaal dakshingles in Zwart, Rood of Groen. 

Ook zijn er nog duurzamere vormen van dakbedekking mee te bestellen waaronder Dakpanprofielplaten en Aqua-pan in diverse kleuren. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van de door u gewenste dakbedekking.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Voor het afvoeren van het hemelwater van puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt. Maak de wanden van deze carport dicht met onze rabatdelen of zweeds rabat.

Let op! Voor het plaatsen van een dakgootset bij Carport Ever met berging dient u tevens dakgootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Meegeleverd

Het raam en de deur worden met enkel glas geleverd. Voor dakbedekking ontvangt u standaard 45 m2 dakshingles recht. U kunt ook kiezen voor andere soorten dakbedekking zoals dakshingles beverstaart en hexagonaal, dakpanproefielplaten en aquapan. Deze dakbedekking vind u terug bij de extra opties. Bij blokhut Ever krijgt u een volledige bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk voor de deur meegeleverd. 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Deze blokhut/berging Ever is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen. Plaats uw staanders op betonpoeren voor een langere levensduur. 

Starterset

Voor deze overkapping/blokhut Ever kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor overkapping Ever. Deze staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Bestel ook direct uw bestrating bij deze blokhut carport combinatie. U vindt bij Gadero betontegels, waaltjes en andere sierbestrating.


Vragen & antwoorden over dit product

hoe dik zijn de 3 verticale staanders?

De 3 staanders zijn 11 x 11 x 200cm

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Overkapping + Berging Carport/Overkapping met berging EverHouten Carport/Overkapping Ever met Berging 430 x 770 cm   |   Wanddikte van 44mm   |   Inclusief Dakshingles Recht (45m2)   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 3198,95 per stuk incl. btw