Logo Gadero
service

Houten Speelhuis Lancelot met 2,5 meter glijbaan

Productnummer
SK18073
Compact speelhuisje met glijbaan
houten_speelhuis_met_glijbaan
speeltoren_hout_kleine_kinderen_1
celina04_glijbaan_kleuroverzicht
Per stuk

582,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
110 cm
Breedte
110 cm
Hoogte
195 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Houten Speeltoren met een 2,5 meter glijbaan, trap en handgrepen

  • Glijbaan is zonder meerprijs leverbaar in meerdere kleuren

  • Speelhuisje van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

  • Kinderen van 3-12 vermaken zich uren in hun eigen huisje/winkeltje

  • Grondankers en valtegels apart bijbestellen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Product type
Speelhuisjes
Offerte knop
Ja
Kleur
Houtkleur
Breedte
110 cm
Diepte
110 cm
Hoogte
195 cm

Houten Speelhuis Lancelot met 2,5 meter glijbaan

Zoekt een compact speelhuisje met glijbaan voor kleine kinderen? Speeltoren Lancelot met glijbaan en klimwand is niet alleen goedkoop, het neemt ook nog eens weinig plaats in in uw tuin, circa 30m2 is voldoende.

Deze houten speelkasteel met glijbaan type Lancelot is voorzien van handgrepen en een prefab 2,5meter glijbaan voor de allerlekleinsten. Het speelplateau met houten trap is niet overdekt. Onderin kunt u desgewenst buitenspeelgoed opbergen. Vooral kleine kinderen van 3 tot 12 jaar vermaken zich uren met dit speelhuisje. Vooral omdat de benedenverdieping echt een hut is, dat vinden kleine kinderen prachtig.

Dit houten speeltoestel Lancelot is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is bovendien geen probleem. Dit houten kinderhuisje leveren wij standaard met 2 handgrepen. Tevens wordt de 2,50 meter glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan zijn vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte.

De speeltoren wordt standaard geleverd met 2,50 meter glijbaan en handgrepen. Het geïmpregneerde hout is voorzien van een erkent keurmerk. Grondankers (4 stuks) en valtegels dient u wel los bij te bestellen.

Veilig installeren van uw kinderspeelhuis is een must

Wij leveren speeltoestel Lancelot met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje met glijbaan en trap heeft circa 30m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond.

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Houten speeltorens met kant en klare glijbaan zijn best wel lastig te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Lancelot daarom met speciale busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan.

Bestel minimaal 14m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor >blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.