Logo Gadero
service

Houten speelhuisje op palen Jim 150 x 120 x 285 cm Boomhut voor kinderen

Productnummer
SK18102
Prefab houten boomhut op palen
jim_houten_speelhuisje
houten_speelhuis_exclusief_glijbaan
houten_speelhuisje_4
houten_speelhuisje_3
houten_speelhuisje_5
houten_speelhuisje_8
jim_houten_speelhuisje_trap
jim_houten_speelhuisje_deur
jim_houten_speelhuisje_ramen
Per stuk

930,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
150 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
285 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Houten speelhuisje op poten en uit te breiden met 3 meter glijbaan

  • Eenvoudig op te bouwen door de voorgemonteerde dak- en wanddelen.

  • Speelhuisje op palen / boomhut van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

  • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Product type
Speelhuisjes
Offerte knop
Ja
Kleur
Houtkleur
Breedte
120 cm
Diepte
150 cm
Hoogte
285 cm

Houten speelhuisje op palen Jim 150 x 120 x 285 cm Boomhut voor kinderen

Wenst u een solide houten speelhuisje op poten voor uw kleine kinderen? In houten speelhuisje Jim zullen uw kinderen zich uren vermaken. Dankzij de ramen en te openen deur maken ze hier hun eigen speelplaatsje van. Dit houten kinderhuisje op palen heeft een totale afmeting van 200 x 120 cm, dit is 150 x 120 cm voor het huisje inclusief de luifel van 50 cm. Door deze afmetingen vergt dit speelhuisje maar een beperkt aantal vierkante meters van uw tuin. Ook kunt u dit speelhuisje van geïmpregneerd hout gebruiken voor het opslaan van buitenspeelgoed in de winter en avonduren.

Dit houten speelhuisje Jim in de vorm van een boomhut is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is daarbij geen probleem. Dit houten kinderhuisje Jim leveren wij standaard met voorgemonteerde dak- en wanddelen.

Kinderen vermaken zich uren met dit speelhuisje. Bovendien is de prijs aantrekkelijk en is het kinderhuisje helemaal compleet. Voor extra speelplezier voor kleine kinderen van 4-5 jaar kunt u de veranda nog uitbreiden met een verrekijker, speeltelefoon of stuurwiel.

Zorg bij vooral kleine kinderen wel voor toezicht, het is immers een relatief hoog speelhuisje.

Veilig plaatsen van uw houten 'boomhut' is een must

Wij leveren speeltoestel Jim met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje is circa 10m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond en plaats het huisje met 4 grondankers aan elke staander.

Onderschat de grondankers (niet standaard meegeleverd) niet, zeker op plekken waar veel wind staat sterk aanbevolen, deze draait u eenvoudig in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem en rondom het kinderhuisje legt u rubberen valtegels voor extra demping. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels op een zandbed. Eventueel kunt u ook werken met kunstgras.

Schroef de deurlijst en raam alleen aan de onderkant vast, dus nooit aan uw wanden.

Speciale bezorgdienst voor houten speelhutten in Nederland en België

Houten kinderhuisjes en boomhutten op palen met veranda zijn best wel kwetsbaar om te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Jim daarom met speciale busjes met 2 personen in heel Nederland en België. Zo komt uw hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelhuisje Jim binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel circa 6m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van (jonge) kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.