Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12166
Luxe kapschuur van Red Class Wood
Met achterwand, zijwand en balustradehek
kapschuur_billund_xl_type_2_blanke_wanden
kapschuur_billund_xl_type_2_blanke_wanden_plattegrond
kapschuur_billung_xl_zijaanzicht_1
Per stuk,vanaf

6.848,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 2.282,96 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 162,94 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
416,4 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.848,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416,4 cm

Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Blanke wanden

U wilt een fraaie kapschuur-overkapping van Red Class Wood plaatsen? De kapschuur Billund XL type 2 wordt geleverd met 14 x 14 cm staanders van red Class Wood en heeft een afmeting van 600 x 460 cm. Het hout van deze overkapping met puntdak dient u nog zelf op maat te zagen.

De Billund XL type 2 wordt geleverd met een achterwand en de linker zijkant bestaat uit een dichte wand en daarnaast een balustrade hek.

Red Class Wood

De Kapschuur Billund XL is opgebouwd uit Red Class Wood. Deze nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” lijkt veel op Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen. Omdat Red Class Wood kunstmatig gedroogd is, heeft de Kapschuur weinig last van werking. Meer lezen over deze houtsoort? Bekijk dan onze pagina over Red Class Wood.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 2

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Dakbedekking: Niet inbegrepen, apart bij te bestellen

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen

De Red Class kapschuur is 4.6 meter diep, 6 meter breed en ca. 4.2 meter hoog. Deze fraaie kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 600 x 400 cm. Aan de voorkant bedraagt de vrije ruimte tussen de staanders 279 cm en aan de rechterzijde is dat 179 cm. De kapschuur loopt naar de achterkant schuin af tot een lengte van 125 cm.

Het volledige pakket van de Red Class kapschuur Billund type 2 bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De blanke achterwand en zijwand wordt geleverd met geïmpregneerde Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk.

De middelste staander (zie plattegrond) is bij plaatsing van de achterwand niet nodig om geplaatst te worden.

Dakbedekking

De Kapschuur Billund van 6 x 4.6 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Tegen meerprijs kunt u bij de extra opties de gewenste dakbedekking mee bestellen. Er zijn verschillende opties mogelijk. U kunt kiezen uit diverse kleuren en stijlen dakshingles. Aquapan dakplaten zijn gemaakt van aluminium met een leislag granuur laag. Het voordeel van Aquapan dakplaten is dat deze lichtgewicht zijn. Liever een sterkere dakplaat met een stalen look? Overweeg dan om Easypan dakpanplaten op de kapschuur te plaatsen. De Billund kapschuur heeft een stevige constructie en u heeft daarom ook de keuze om deze te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.
Dakgootset

Voor een goede afwatering van hemelwater kan een complete dakgootset gemonteerd worden. Bij de extra opties vindt u een complete Verzinkt dakgootset van 125 mm breed. Deze is tegen meerprijs mee te bestellen.

Montage tips

Plaats de 8 of 9 kapschuurstaanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton om te zorgen voor een stevige basis. Ons advies is het rechte model betonpoeren te gebruiken om de betonbanden goed aan te kunnen sluiten. Maak bij het bestellen ook de keuze uit hoogteverstelling in RVS of Verzinkt. Bij de extra opties is het mogelijk om een complete set betonpoeren met hoogteverstellingen mee te bestellen met de kapschuur.

Is deze overkapping nog niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de kapschuur Billing XL type 2 uit te breiden met dichte potdeksel wanden. Wij adviseren om de wanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en langere levensduur. Gebruik onze superdekkende beits om het houtwerk mee te behandelen en verleng hiermee de levensduur van het hout en vertraag de vergrijzing.

Heeft u nog niet vaak betonpoeren geplaatst en wilt u uw geheugen opfrissen? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.