Logo Gadero
service

Kapschuur Billund XL Type 3 Red Class Wood 600 x 460 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12168
Luxe Red Class Kapschuur
Met blanke achterwand en berging
kapschuur_billund_xl_type_3_blanke_wanden
kapschuur_billund_xl_type_3_blanke_wanden_plattegrond
kapschuur_billung_xl_zijaanzicht_3
Per stuk,vanaf

8.208,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
416,4 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
8.208,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416,4 cm

Kapschuur Billund XL Type 3 Red Class Wood 600 x 460 cm - Blanke wanden

U wilt een fraaie kapschuur plaatsen die ook bergruimte biedt? De Red Class kapschuur Billund XL type 3 heeft afmeting van 600 x 460 cm waarvan de bergingsruimte ca. 279 x 372 cm groot is. Deze Red Class Wood overkapping kapschuur wordt geleverd met 14 x 14 cm Red Class Wood staanders. Al het houtwerk van deze kapschuur dient u zelf nog voor te zagen.

Red Class Wood

Red Class Wood is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” dat lijkt op Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van dit houtsoort. Deze kapschuur is vormvast, omdat het Red Class wood kunstmatig is gedroogd. Wilt u meer lezen over deze populaire houtsoort? Bekijk dan onze pagina over Red Class Wood.

Specificaties Kapschuur Billund XL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blank geïmpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Dubbele glazen deur: 185 x 205 cm (buitenwerksemaat), 4mm enkelglas met RVS deurbeslag en cilinderslot

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen, + montagehandleiding

Afmetingen

Deze fraaie Red Class kapschuur Billund XL type 3 met zadeldak is 4.6 meter diep, 6 meter breed en ca. 4.2 meter hoog. Aan de achterkant loopt het dak af tot een hoogte van 125 cm. Deze kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur met berging is 600 x 400 cm. Aan de voorkant is de vrije doorgangsruimte tussen de staanders 279 cm en aan de zijkant 179 cm. De achterwand van de kapschuur en de wanden van de kapschuur worden zijn uitgevoerd met blanke enkelzijdige Zweedse rabatplanken.

De bergingsruimte is uitgevoerd met een dubbele glazen deur die is uitgevoerd met 4 mm enkelglas, RVS deurbeslag en een cilinderslot. De binnenwerksemaat van de dubbele deur bedraagt 180 x 201 cm.

Het complete houtpakket van deze Red Class Wood kapschuur Billund type 3 met berging bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De blanke wanden worden geleverd met blank geimpregneerde enkelzijdige Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk. De dubbele deuren van de berging worden geleverd met zwart RVS deurbeslag en cilinderslot.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Red Class kapschuur wordt standaard exclusief dakbedekking geleverd. Wel kunt u bij de extra opties uw gewenste dakbedekking mee bestellen. Er zijn diverse opties mogelijk.

Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, verzinkt stalen Easypan dakpanprofielplaten of Aquapan dakplaten die lichtgewicht zijn. Om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan, wordt bij de Aquapan dakplaten geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. De dakpanprofielplaten en de Aquapan dakplaten worden als complete set geleverd. Omdat deze prefab kapschuur Billund een stevige constructie heeft, kunnen houten dakpannen en gebruikte dakpannen ook gebruikt worden als dakbedekking.

Dakgoot

Om het hemelwater van het dak van deze kapschuur op te vangen, kunt u als extra optie een Verzinkte dakgootset van 125 mm breed bij bestellen.

Montage tips

De Billund kapschuur is in vele verschillende modellen verkrijgbaar. Is deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om deze kapschuur uit te breiden met een dichte potdekselwand. Monteer de wanden op regelwerk en plaats deze op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie. Behandel de Red Class Wood palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de glad geschaafde staanders van Red Class Wood op betonpoeren voor een stevige basis en vul de poeren aan met snelbeton. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om een complete set mee te bestellen. Maak gebruik van het rechte model betonpoeren om deze goed aan te sluiten met de betonbanden. Bedenk ook of u hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt wilt plaatsen in combinatie met uw betonpoeren.

Als u nog weinig ervaring heeft met het plaatsen van betonpoeren of uw geheugen even wilt opfrissen, kijkt u GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Goed om te weten: de wanden van de bergingsruimte zijn standaard niet volledig gesloten. De ruimte onder de punt van het dak is open. Het is mogelijk om deze ruimte af te sluiten met bijvoorbeeld potdekselplanken tegen meerprijs.

Overkapping maatwerk

Als u overweegt om toch een maatwerk overkapping te plaatsen, dan kunt u onze handige klustips overkapping bouwen bekijken. U vindt hier stappenplannen en 3D-tekeningen. Ook erg handig is onze rekentool. Hiermee maakt u een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden, vellingdelen, plaatmateriaal en dakbedekking.