Logo Gadero
service

Keramische tegel Cera4Line Belga Blu Scuro 60x60x4 cm Gardenlux

Productnummer
GL70701-Donkerblauw
Kleurvast en maatvast
Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed
keramische_tegel_cera4line_belga_blu_scuro_60x60x4_cm_gardenlux
keramische_tegel_60x60_donkerblauw
Per m2

79,93

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 28,75

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor leggen in zandbed van minimaal 10 cm

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Meer krasvrij dan betontegels en natuursteen

  • Keramische toplaag

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
36 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Blauw
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Cera4Line Belga Blu Scuro 60x60x4 cm Gardenlux

Bestel nu deze Keramische tegel Cera4Line Belga Blu Scuro 60x60x4 cm online bij Gadero. Deze Cera4Line Belga Blu Scuro 60x60x4 cm van A-merk Gardenlux kenmerkt zich door zijn zachte patronen en subtiele nuances. De kleur donkerblauw geeft de ruimte rondom uw huis niet alleen een fijne sfeer, maar ook een gevoel van rust, kalmte en luxe. Deze tegels zijn zeer stevig, maar zijn slechts 4 cm dik en daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Maak uw droomtuin compleet door de blauwe Cera4Line te combineren met >Basalt voegmo rtel, >Antraciet Stapelblokken en andere >bestrating toebehoren. Voor een optimale sfeer in uw tuin raden wij aan om de grijze tegels van keramiek te combineren met antraciet kleurige tuinartikelen. Deze kleuren steken mooi bij elkaar af en zijn daarom populair.

Waarom Keramische Tegels 3+1 cm?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met Cera4Line van Gardenlux is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

3+1 cm keramiek terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Cera4Line terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde onderlaag van beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voe gmortel van Gator te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van 3+1 cm keramische tegels.

Keramische tegels online Kopen

Bestel nu deze prachtige Keramische tegel Cera4Line Belga Blu Scuro 60x60x4 cm van Gardenlux online bij uw steenhandel Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Groningen tot Limburg en ook in heel België en Duitsland.