Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische tegel Cera4Line Cuarcita Plata 60x60x4 cm Gardenlux

Productnummer
GL70701-Plata
Onderhoudsvriendelijk en luxe uitstraling
Geschikt voor zandbed
keramische_tegel_cera4line_cuarazita_plata_60x60x4_cm_gardenlux
ceramentocuarcitaplata60x60x4
Per m2

79,93

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 28,75

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te leggen op zandbed

  • Kleurvast en kleurecht

  • Luxe uitstraling

  • Met service snel bij u thuis geleverd

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
36 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Cera4Line Cuarcita Plata 60x60x4 cm Gardenlux

Bestel nu deze fraaie, moderne terrastegels van keramiek in de afmeting: 60x60 met een dikte van 4 cm bij uw tuin- en sierbestrating-expert Gadero. Deze terrastegels van keramiek zijn eenvoudig te leggen op een zandbed van circa 10 centimeter, hiervoor is geen specialistische kennis vereist.

Deze 60x60 tegels voor in de tuin van 4 cm dik zijn zo samengesteld, dat de pluspunten van zowel keramiek als die van beton zijn bijeengebracht in 1 tegel. De keramische bovenlaag is 1 cm dik en onder deze zeer harde en krasbestendige laag keramiek, zit een laag beton van ca 3 centimeter. Dankzij deze laag beton is de tegel zeer gemakkelijk te leggen in een zandbed van 10 centimeter. Hou bij het leggen wel rekening met 5 mm tussenruimte voor de voeg, zo voorkomt u randbeschadiging.

Deze trendy en simpel te leggen 60x60x4 tuintegels, zijn ook verkrijgbaar met een dikte van slechts 1 centimeter. Deze 60x60x1 centimeter keramische tegels zijn uitermate geschikt voor uw serre of om binnenshuis te leggen. Zo kunt u uw binnenvloer naadloos over laten lopen naar uw terras. Zo ervaart u het ultieme binnen- en buitengevoel met de ceramento tegels.

Naast deze 60x60 cm Plata keramische tegel voor in de tuin, zijn ook de volgende kleuren beschikbaar: Bruin, Donkerblauw, Antraciet, Zwart/Grijs, Beige, Grijs, Beige Marmer en Zwart/Grijs.

Let op dat u alle keramische tuintegels straat met een voeg van circa 5 mm, hiervoor zijn handige voegkruisjes te koop. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting. Uniek aan deze 4 cm dikte keramiek terrastegels is dat u deze gemakkelijk kunt leggen op een zandbed. Zorg wel voor een goede afwatering, waarbij wij een afschot van 1,5 cm a 2 cm per strekkende meter adviseren. Bekijk ook bovenstaande video met tips voor het leggen van keramische tuintegels.