Logo Gadero
service

Muurkas

U heeft een zonnige tuin, met een vrije muur. Dit is een ideale plek voor een muurkas of patiokas. Deze hobbykas wordt tegen een stevige wand geplaatst, zoals een stenen muur. Muurkassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zo heeft u keuze tussen een muurkas op wielen, een aluminium muurkas met polycarbonaat of een luxe muurkas die u als tuinkamer kunt gebruiken. Bij Gadero bestelt u muurkassen met gunstige thuiswinkel voorwaarden. Let op, een muurkas is een tuinkas zonder achterkant! 

Hoe werkt een muurkas? 

De meeste muurkassen zijn open aan de achterzijde en worden tegen een stevige achterwand geplaatst. Alleen de patiokas City Garden is een vrijstaande, verrijdbare kas op wielen. Door de muurkas tegen een zonnige wand aan te plaatsen creëert u een prima klimaat in de kas voor gewassen. Elke muurkas is voorzien van dakramen en schuifdeuren, zo heeft u een perfecte luchtdoorstroming in de kas.

Muurkas waar plaatsen

Een muurkas is doorgaans niet geschikt voor plaatsing tegen een schutting aan, omdat er geen achterzijde in de muurkas zit. Plaats daarom een muurkas bij voorkeur tegen een zonnige, rechte stenen muur. Verder is het verstandig te zorgen voor een beschutte plaats die vrij is van hoge bomen en redelijk vrij van wind.

Meest gestelde vragen over muurkassen