OP = OP Porfiersplit Rood 8 - 16 mm 750 Kilo GRATIS bezorging

Productnummer: EX70425-750

€ 220,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 2 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

OP = OP Porfiersplit Rood 8 - 16 mm 750 Kilo GRATIS bezorging

Porfier Split Rood met de dikte 8 - 16 mm een veel gebruikte vorm van split. Dit split wordt gewonnen in de ardennen, waar het vervolgens met behulp van explosies van de rotsen wordt gescheiden. Het split kan worden gebruikt voor sierbestrating maar is uitermate geschikt als oprit. Doordat het split erg hard en goed drukvast is kan het een zware belasting dragen. Door deze kleur samem met het groene profiersplit te combineren zorgt u voor een sfeervolle en kleurrijke oprit te creëren. De maatvoering 8 - 16 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 8 tot 16 mm. De big bags grind en split van Gadero worden gratis bezorgd en wanneer u er 2 of meer besteld, wordt een een flinke korting doorberekend waardoor er zeer aantrekkelijke prijzen ontstaan.

Het split laat eveneens makkelijk water door wat wateroverlast voorkomt. Door gebruik te maken van het worteldoek uit onze webshop voorkomt u dat er onkruid tussen het split door groeit. 

Split is een populaire en makkelijke vorm van bestrating. Split bestaat letterlijk uit gespleten stukken steen. Met een bigbag van 750 kg bedekt u 10 m2 met dit verhardingsmateriaal. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm.

EAN:8718246038337


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
porfiersplit rood OP = OP Porfiersplit Rood 8 - 16 mm 750 Kilo GRATIS bezorging Op voorraad
€ 220,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt