Logo Gadero
inspiratieservice

OP = OP Porfiersplit Rood 8 - 16 mm 750 Kilo

Productnummer
EX70425-750
porfiersplit_rood
Per stuk

221,25

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Materiaalsoort
Porfier
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Specificaties

Gewicht
750 kg
Materiaalsoort
Porfier
Materiaal
Split
Kleur
Rood
Dikte
8 mm

OP = OP Porfiersplit Rood 8 - 16 mm 750 Kilo

Porfier Split Rood met de dikte 8 - 16 mm een veel gebruikte vorm van split. Dit split wordt gewonnen in de ardennen, waar het vervolgens met behulp van explosies van de rotsen wordt gescheiden. Het split kan worden gebruikt voor sierbestrating maar is uitermate geschikt als oprit. Doordat het split erg hard en goed drukvast is kan het een zware belasting dragen. Door deze kleur samem met het groene profiersplit te combineren zorgt u voor een sfeervolle en kleurrijke oprit te creëren. De maatvoering 8 - 16 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 8 tot 16 mm. De big bags grind en split van Gadero worden gratis bezorgd en wanneer u er 2 of meer besteld, wordt een een flinke korting doorberekend waardoor er zeer aantrekkelijke prijzen ontstaan.

Het split laat eveneens makkelijk water door wat wateroverlast voorkomt. Door gebruik te maken van het worteldoek uit onze webshop voorkomt u dat er onkruid tussen het split door groeit.

Split is een populaire en makkelijke vorm van bestrating. Split bestaat letterlijk uit gespleten stukken steen. Met een bigbag van 750 kg bedekt u 10 m2 met dit verhardingsmateriaal. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm.

EAN:8718246038337