Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13009-2000-3000-zandkleur   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 729,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Zoekt u een Nesling Pergola met schaduwdoek om tegen uw huis aan te plaatsen. Het frame van deze pergola is speciaal gemaakt om hem aan een muur te bevestigen. Het schaduwdoek met zandkleur komt dan in dit frame te hangen en heeft een afmeting van 200 cm breed en 300 cm lang. Dit is een kleinere maat pergola speciaal geschikt voor minder grote tuinen. Het harmonica doek gaat open en dicht over de lengte van het frame en beschermt u tegen 90% van de UV straling.

Afmetingen

Het schaduwdoek dient in het frame geplaatst te worden. De binnenmaat van het harmonica schaduwdoek overkapping is 210B cm x 300L cm, zodat het schaduwdoek van 200 breed x 300 cm lang er goed in past. De buitenmaat is hierdoor 227B x 309L cm. Het frame bestaat uit 3 liggers en 2 staanders gemaakt van Lariks Douglas hout. De staanders zijn 8.5 mm dik en 8.5 mm breed en hebben een lengte van 3 meter. Wij raden aan om deze staanders minimaal 50 cm in de grond te plaatsen voor maximale stevigheid voor uw frame.

Kan u de palen niet kwijt in de grond? Bestel dan de pergola staanders kit om toch voor optimale stevigheid te zorgen.

Kit 

Om van het schaduwdoek met frame een stevig geheel te maken heeft Nesling aparte muurelementen gemaakt. Deze zorgen ervoor dat de liggers stevig aan de muur worden bevestigd. Ook moeten de liggers aan de staanders worden bevestigd door middel van hoek elementen. Van zowel de hoek- als muurelementen worden beide 2 stuks meegeleverd.

Kleur

Zit u meer aan een andere kleur schaduwdoek te denken dan deze zandkleur of wilt u toch liever een grotere of kleinere pergola? Ook dat kan bij ons!
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 200 x 300 cm met Harmonicadoek Zand kleur en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling
€ 729,00 Per stuk incl. btw