Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13028-400-200-antraciet   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 758,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet
  • robuuste 85 x 85 mm Lariks douglas staanders
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Wilt u een schaduwplek creëren in uw tuin, maar geen last hebben van de voet van de parasol? Dan is een aanbouw veranda van Nesling ideaal! U krijgt al het Lariks Douglas hout op maat gezaagd en inclusief een Nesling harmonica doek met alle bijbehorende bevestigingsmaterialen. Het doek heeft een afmeting van 400 cm breed bij 200 cm lang en komt over de breedte van uw gevel te lopen. Het schaduwdoek heeft een trendy antraciet kleur met luxe uitstraling. Het katrolsysteem zorgt ervoor dat het doek gemakkelijk open en dicht te doen is. Het schaduwdoek houdt 90% van alle UV straling, is vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken. 

Lariks Douglas aanbouw frame

Lariks douglas staat bekend als robuuste houtsoort van hoog kwaliteit wat voor vele constructies wordt gebruikt. Naast het feit dat lariks douglas een goede constructie houtsoort is ziet het er ook nog eens mooi uit. Dit pakket wordt geleverd met staanders, liggers, schoren, hoekelementen, muur bevestigingselementen, bouten, moeren, schroeven en schaduwdoek. De staanders hebben een afmeting van 85B mm x 85D mm x 300L cm. Wanneer u de staanders 50 cm diep ingraaft staan ze stevig in de grond. Kan dit niet? Bestel dan de Nesling vloerelementen. De hoekelementen plaatst u tussen de staanders en de liggers en de liggers bevestigt u aan de muur met de muurelementen. Zo bouwt u deze set eenvoudig op!

De binnenmaat van het frame waarin het doek komt te hangen heeft een afmeting van 400B x 210L en het frame heeft een buitenmaat van 417B x 219L.

Nesling elementen

Wat Nesling zo geweldig maakt is het hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek in combinatie met de gemakkelijke meegeleverde elementen. Deze stalen elementen zijn gepoedercoat zodat het staal langer mee gaat.

Opties

Heeft u de pergola liever niet aan uw huis vast, maar los in de tuin staan. Bekijk dan onze Nesling pergola stand alone modellen.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nesling pergola aanbouw muur 2 model Houten frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet en 85 x 85 mm houten frame EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 758,95 Per stuk incl. btw