Logo Gadero
service

Speeltoren Alex met dubbele schommel 430 x 230 x 330 cm

Productnummer
DE18005
Uitgebreide speeltoren
Dubbele schommel
egaileac

Plus- en minpunten

  • Speelhuisje met dubbele schommel

  • Glad geschaafde 10 cm dikke staanders

  • Geïmpregneerd hout met erkent keurmerk

  • Glijbaan apart bij te bestellen

Specificaties

Houtsoort
Grenen
Kleur
Houtkleur
Diepte
230 cm
Breedte
430 cm
Hoogte
330 cm
Behandeling
Geïmpregneerd

Speeltoren Alex met dubbele schommel 430 x 230 x 330 cm

Dit zeer uitgebreide speeltoestel met dubbele schommel en mogelijkheid voor glijbaan is echt een must voor kinderen die dol zijn op schommelen en glijden. Het speeltoestel is zeer stabiel en geschikt voor een iets grotere tuin. Deze complete set bevat voor elk wat wils. De schommel zitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen of af te wisselen met andere accessoires. Zo weet u zeker dat uw kinderen jarenlang plezier hebben van deze speeltoren.

De breedte van dit speeltoestel is 430 cm, de diepte is 317 cm en de hoogte is 330 cm. De 10 cm dikke staanders van deze speeltoren zijn vervaardigd van geschaafd en geïmpregneerd Grenenhout met erkent keurmerk. De speeltoren is zeer geschikt om extra speelgarnituren op te plaatsen, bijvoorbeeld een rubberen schommel of een verrekijker die u in onze webshop kunt bestellen! Het houten speelplateau met trap is overdekt en biedt enige bescherming tegen regen en felle zon.

Afwisselen met speel accessoires

Plaats extra speelgarnituren op deze speeltoren zoals een verrekijker, periscoop, speeltelefoon of basketbal rek. Monteer deze accessoires eenvoudig op de reling van het plateau. Kinderen van 3 tot zeker 8 jaar vinden dit erg leuk. Wissel af en toe de schommels af met een rekstok, touwladder of babyschommel. Zo hebben uw kinderen zeker jaren lang plezier van deze speeltoren. Bestel ook 50x50 cm valtegels eenvoudig mee.

Veilig bevestigen van uw speeltoestel

Het speeltoestel wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, 4 indraai- en schommelhaken, houten schommel, ringtrapeze en trapgedeelte met plateau. De speeltoren wordt geleverd zonder glijbaan. Deze kunt u apart bijbestellen, zie de extra opties voor de gewenste kleur. De bijbehorende glijbaan is 300 cm lang en bevestigd u eenvoudig aan het 131 cm hoge platform.

Bekijk ook ons uitgebreide assortiment met speeltoestellen voor de alternatieven en accessoires.