Logo Gadero
service

Speeltoren Robin voor Dubbele Schommel 135 x 135 x 324 cm

Productnummer
DE18006
Overdekte speeltoren met picknickset
t6mjyohw
Per stuk,vanaf

326,20

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
135 cm
Breedte
135 cm
Hoogte
324 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Glad geschaafd hout, dus splintervrij

  • A-kwaliteit geïmpregneerd hout met erkent keurmerk

  • 90 mm dikke staanders, behandeld voor buiten

  • Glijbaan, schommelaanbouw en accessoires apart bijbestellen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
135 cm
Diepte
135 cm
Hoogte
324 cm

Speeltoren Robin voor Dubbele Schommel 135 x 135 x 324 cm

Met deze speeltoren Robin raken kinderen niet snel uitgekeken. Het speeltoestel heeft een afmeting van 135 x 135 x 324 cm. Hierdoor neemt de toren weinig ruimte in beslag in uw tuin. De houten toren heeft aan de zijkant een trap met vlakke treden zodat uw kind/kinderen gemakkelijk in de speeltoren kunnen komen. Bovendien is het speelplateau overdekt en biedt het enige bescherming tegen regen en felle zon. Onder het bovenplatform zit een picknickset. Breidt het toestel uit met een schommelaanbouw en bestel eenvoudig de gewenste glijbaan mee.

Afwisselen met speeltoestel accessoires

Laat uw kinderen extra lang genieten van deze speeltoren en aanbouw door de speeltoestel accessoires af te wisselen. Breidt de toren desgewenst uit met leerzame accessoires als een verrekijker, periscoop, speeltelefoon of basketbal rek. U monteerd deze producten eenvoudig op de reling van het plateau. Vooral kinderen van 3 tot 8 jaar vinden dit leuk. Wissel of vervang de schommels van de aanbouw af met een babyschommel, rekstok, trapeze of schommeldisc.

Speeltoren Robin

Deze houten speeltoren wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, indraaiankers, picknickset en een zware trap met vlakke treden. Breidt dit toestel eventueel uit door een schommelaanbouw los bij te bestellen. De speeltoren wordt geleverd exclusief glijbaan. Deze 3 meter lange glijbaan is beschikbaar in diverse kleuren. U vindt deze aanbouw en de gewenste glijbaan bij de extra opties.

Is dit niet de speeltoren die u zoekt of heeft u liever een speelhuisje? Bekijk ons uitgebreide assortiment met speeltoestellen voor de mogelijkheden.