Luxe Tafelblad Mahonie Ovaal Geolied 250 x 90 x 2,5 cm

Productnummer: OVMAH2509025   |   Ovaal tafelblad   |   Exclusief onderstel   |   Kies uw eigen onderstel

€ 1.294,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Tafelblad Mahonie Ovaal Geolied 250 x 90 x 2,5 cm

 • Ovaal tafelblad
 • Keuze uit verschillende onderstellen
 • Eenvoudig te monteren
 • Geolied en gevingerlast
 • Sommige bladen hebben een duidelijke boven en onderkant
 • Alleen voor binnengebruik
 • Exclusief onderstel

Luxe Tafelblad Mahonie Ovaal Geolied 250 x 90 x 2,5 cm

Bent u op zoek naar een los, houten tafelblad? Dan bent u bij Gadero aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten massief houten, handgemaakte tafelbladen aan in combinatie met een ruim assortiment tafelpoten. Dit prachtige ovale Afrikaans Mahonie tafelblad heeft een oppervlakte van 250 x 90 cm, een dikte van 2,5 cm en een gewicht van circa 24 kg. Dit geeft voldoende ruimte om met uw gezin of vrienden gezellig aan te tafelen en aan te leven. Deze houtsoort heeft de duurzaamheidsklasse 2, wat inhoudt dat het een levensduur heeft van circa 15-25 jaar. Maar daarnaast is het tafelblad ook geolied. Hierdoor vereist het hout minder onderhoud en heeft het een prachtige glans. Door de vingerlasverbinding wordt er minder hout verspilt bij de productie van deze tafelbladen, u kiest dus voor een duurzaam product. 

Let op: sommige tafelbladen kunnen een duidelijk onder- en bovenkant hebben. Zorg ervoor dat u de poten aan de juiste kant monteert.

Kies zelf het onderstel

Wij bieden bij dit tafelblad verschillende onderstellen aan, die u zelf dient te monteren. U kunt uw nieuwe tafel dus geheel naar eigen smaak stylen. U heeft de keuze uit 5 soorten onderstellen, welke de tafel een uniek uiterlijk geven. Deze onderstellen zijn elk voorzien van een zwarte poedercoating en zijn circa 73 cm hoog. Het uiterlijk van de tafel wordt sterk bepaald door de poten. U kunt onder andere kiezen uit het rechte model, kruispoten of unieke, naar binnen gebogen poten. U vindt enkele voorbeelden van eindresultaten in de foto’s hierboven of neem een kijkje bij de bijbehorende producten van deze pagina om de onderstellen zelf te bekijken. 

Montage tafelpoten

Zoals hierboven al benoemd dient u zelf het onderstel te monteren aan dit tafelblad. Wij raden u aan voor dit blad schroeven te gebruiken van 19 mm. Dit is een eenvoudig klusje met de volgende stappenplan: 

 1. Leg het tafelblad ondersteboven.
 2. Bepaal de afstand van de rand waar u de poten wilt monteren.
 3. Boor de gaten voor, circa 1-2 mm kleiner dan de schroefdikte en tot op circa ¾ van de schroeflengte. 
 4. U kunt nu het onderstel vastschroeven aan het tafelblad. Doe dit niet te vast. 

Tafelbladen los kopen

Bij Gadero koopt u verschillende losse, houten tafelbladen. Is dit niet het blad wat u zocht? Bekijk dan ook eens onze rechthoekige, ronde of boomstam tafelbladen in Europees eik of Afrikaans Mahonie. U vindt deze in onze categorie Houten Meubels of onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tafelblad Mahonie Ovaal Zwarte Kruispoten Luxe Tafelblad Mahonie Ovaal Geolied 250 x 90 x 2,5 cm   |   Ovaal tafelblad   |   Exclusief onderstel   |   Kies uw eigen onderstel Op voorraad
€ 1.294,95 Per stuk incl. BTW