Betontegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 30 x 60 x 6 cm

Productnummer: EX100006   |   Trendy betontegel voor een modern terras   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 33,08 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 30 x 60 x 6 cm

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Zijdezacht afwerking
  • Niet aantrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Betontegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 30 x 60 x 6 cm

Deze frisse en eigentijdse terrastegel maakt buiten zitten weer een plezier! Onze 60Plus Soft Finish Grezzo 30 x 60 x 6 cm van Excluton is een trendy betontegel die u, door het formaat, in verschillende patronen kunt aanleggen. Met de 60Plus Soft Finish Grezzo 30 x 60 x 6 cm haalt u een onderhoudsvriendelijke terrastegel in uw tuin. De betontegels van Excluton zijn namelijk vuilwerend. Daarnaast zijn zijn de 60Plus Soft Finish Grezzo 30 x 60 x 6 cm terrastegels vorstbestendig. In de winter kunt u dus ook genieten van uw trendy moderne terras.

Geborstelde en geïmpregneerde terrastegels

Deze Soft Finish tuintegels van Excluton zijn geborsteld. Dit houdt in dat de toplaag van 60Plus Soft Finish Grezzo 30 x 60 x 6 cm extra gedicht is. Na het uitharden zijn de terrastegels met speciale koolstofborstels behandeld. Hierdoor zijn de poriën van de terrastegels dicht gemaakt waardoor ze zijdezacht aanvoelen. Om u te ontzorgen van veel onderhoud heeft excluton de 60plus terrastegels ook nog eens voorzien van een geïmpregneerde toplaag. Zo kan er geen vuil en vocht meer in de tegels trekken. Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag met de aanleg van uw nieuwe terras! Vergeet niet om de extra toebehoren mee te bestellen. 

Toch niet wat u zoekt?

De 60Plus Soft Comfort Grezzo 30 x 60 x 6 cm is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Bekijk hier ons ruime aanbod om de tegel te vinden die het beste bij u past! Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Finish Grezzo Betontegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 30 x 60 x 6 cm   |   Trendy betontegel voor een modern terras   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 33,08 per m2 incl. BTW